ctv2137

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jano2

ctv2137

#1 Příspěvek od jano2 »

Mam na stole tento TV aj schemu.Schema ukazuje budenie BU808 cez elit 47mikro,v skutočnosti(chasis)je tu vazebne trafko.Nema po ruke niekto schemu s tym trafkom?Nejake mi je to divne.Dakujem za vysvetlenie!
Malo toho viem,radšej sa spytam.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jezevec »

No tak to schéma máš od jiné telky.
jano2

#3 Příspěvek od jano2 »

Schemu mam zo stranky OVP a TV mam tu pred sebov.Na obidvoch je"CTV2137".Je to tak!!!
jef111
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jef111 »

Dělaly se dvě verze, už jsem to tu taky měl a dost jsem se tenkrát divil. Musíš sehnat jiné schéma. Myslím že to s budicím tráfkem je totální kopie thomsona. Já to schéma nemám. Od té doby co přestala být OTF to jde od deseti k pěti a už jsem tu měl i pár TV kde bylo něco jiného na předku a něco jiného na zadním štítku. Třeba teď mám na stole OVP, na předku je CTV3124 a vzadu CTV2124... tak si vyber :lol:
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
kozoka

#6 Příspěvek od kozoka »

jef111 píše:Dělaly se dvě verze, už jsem to tu taky měl a dost jsem se tenkrát divil. Musíš sehnat jiné schéma. Myslím že to s budicím tráfkem je totální kopie thomsona. Já to schéma nemám. Od té doby co přestala být OTF to jde od deseti k pěti a už jsem tu měl i pár TV kde bylo něco jiného na předku a něco jiného na zadním štítku. Třeba teď mám na stole OVP, na předku je CTV3124 a vzadu CTV2124... tak si vyber :lol:
Po revoluci každý poukazoval na to jak jsou Slováci blbý ale měli 10 let vlastní koncepci. Na začátku 90 let byli Oravy velmi populární jak v čechách tak na slovesku a taky se vyváželi. Byli Levné kvalitní a dobře hráli, nebyl to šmejd oproti Levným Chínským konkurentům. A co Tesla :lol: :lol: Po revoluci montovaly TV z Orav a pak to byla produkce (Schneider, LCE, Beko, Vestel) Jenomže pravé montované Modely Tesel které mělí PIP a spoustu dalších vychytávek se tehdy Prodávali přes 25000 a nikdo nevěděl že je to Turecký Vestel. Nyní Tesla rozjíždí Comeback, Lákají lidi na velký Sortiment LCD, Plazma TV, DVD rekordérů... a hlavně 36 měsíců záruka. Samozřejmě TV jsou z produkce Beko a takže z Teslo to má společný akorát tak štítek
jano2

Re: ctv2137

#7 Příspěvek od jano2 »

Suhlas s Jef111.... A inak co mas za problem s uvedenou telkou?[/quote]
Vdaka,nemam problem,len ma zaskočilo to ,čo som pisal,či som už oslepol,či neviem čitat,,, :lol: :lol: :lol:
Pesko

#8 Příspěvek od Pesko »

Verzia s trafkom by malo byť toto.
Přílohy
sejmout.pdf
(402.92 KiB) Staženo 264 x
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“