S: Rychlovarná konvice
Moderátor: Moderátoři
S: Rychlovarná konvice
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Abych ti jen nezapleveloval vlákno, tady určitě najdeš něco v tvé cenové relaci.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Je to marný. Za 200,- byla v Tesco ta plastová, podtíkala při nalévání do hrnku a umřely obě těsně po záruce.
Ta nerez už je z víc částí, víc spojů.
První Philips stála přes 2 tis. a běhá na Ukrajině ještě dneska, po 28 letech.
Ale Konosuke baví reklamovat set-top boxy, tak si schová doklad od konvice.
MetalGod píše: Tady máš nerezku za 150kč.
rezavá po 4 dnech používání
ten nerez bude asi z asie?
český popisy jsou taky síla:
Moderní a elegantní akumulátorová rychlovarná konvice z nerezové oceli, v několika barvách pro každou kuchyni. Ergonomický tvar a funkčnost dobře fungují kdykoli během dne a v jakémkoli interiéru. Vybaven pohodlným vestavěným topným článkem.
Praktická bezdrátová rychlovarná konvice v líbivém nerez provedení. Nabídne snadné použití, rychlý ohřev, automatické vypnutí při dosažení
jo mimochodem, dosud přes 10 let symbiozy se značkou Sencor SLD513 (2000W) až se začala pozdě vypínat až se jednou vypla definitive, jestli je tam
pojistka, proudová nebo tepelná ještě nevím ale pracuji na tom
Ta na odkaze je z Polska, zatím jsem ji nezkoušel(musel bych přehodit krátký kabel).
Teď mám First, stála s poštovným kolem 5kila, jede zatím 1/2 roku(je fakt využívaná i 4x denně plná), ale zdá se mi celkem dlouhá doba ohřevu 5min. s jakýmkoli množstvím vody.
https://www.datart.cz/rychlovarna-konvi ... nerez.html?
Jenom ještě poznámka k podstavci, ten je lehký a zvedal se s kovicí, tak jsem ho přišrouboval na hranol a je pokoj.