sháním projektanta
Moderátor: Moderátoři
- petula
- Kontaktovat uživatele:
sháním projektanta
Dost by mi to pomohlo, nemusel bych řešit dopisování s úřady a mohl se věnovat elektronice. Kdyžtak pošlete SZ.
www.cadforum.cz
Tam by mohli mít hnízdo.
- petula
- Kontaktovat uživatele:
Taková úvaha... představte si, že také v elektronice by byl schvalovací zákon, který by předepisoval, že při koupi jakéhokoliv elektronického výrobku, musí uživatel, ne výrobce, ale uživatel, dodat úřadům ke schválení projekt, s dokumentací a textovoiu přílohou, jak ten výrobek bude používat, kde ho umísti a jestli neškodí životnímu prostředí a splňuje limity odrušení, hluku a radiace a nešíření elmag. vlnění atd atd. K tomu by mohlo být také školení uživatele, jak má tu věc obsluhovat... A nakonec by nějaký odbor místního úřadu přišel schválit že jste si správně namontovali televizku na zeď nebo zapojili kávovar...
- jirka5
včera jsem vám odeslal kontakt na osvědčenou projekční kanelář Propos v Mladé Boleslavi, kde mi vždy vyšli vsříct. Nevím, jak je možné, že tato zpráva zmizela. Zkuste se domluvit s p. Ing. Vackem, který je uveden v kontaktech. Je to projektant elektro.
[url]https://www.proposmb.cz/
- petula
- Kontaktovat uživatele:
Nicméně problém jsem vyřešil tak, že jsem si 27.2. koupil licenci ke stavebnímu CADu, nainstaloval a začal sám projektovat ve stavebnictví. Až udělám celý projekt domku, nějaký autorizovaný projektant mi na to dá za pár desítek tisíc razítko. Věřím, že takových projektantů, kteří za pár desítek tisic Kč zvednou ruku s razítkem a nechají dopadnout na papír, najdu dost a dost.
Nedostatek tohoto počínání je však v tom, že musím odsunout moje práce v elektronice na druhou kolej.
Stejně ale, je to divné, je lockdown (tedy měl by být), lidé mají dřepět doma, všichni nadávají, že nemohou pracovat, ale když chcete pro stavebním projektantovi udělat projekt, nenajde se žádný.
- elnovy
- Doporučuje se dohled statného moderátora
http://www.bohemiahouse.co.uk/
to co presentuji a co všechno umějí by měla bejt brnkačka překreslit vykres a dát buchara .!?
= pořádného buchara pro celou EU
Povolání: Vývoj elektroniky+DPS
Zájmy: Programování C++ ,assembler