Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Však taky to jaro bylo už v únoru (viz můj příspěvek na straně 39):
EDIT 22.3. ráno:
Tak sněžilo (a i odtávalo) celý večer (ještě i v 23hod. když jsem šel spát) - do rána bílo. Proto ani tak moc nemrzlo - jen trochu pod nulou.
Tady to jejich silný sněžení funguje tak, že je modrá obloha a svítí slunko. Potřeboval jsem něco vyzkoušet na terase, ale kvůli slunku nemůžu. Musím počkat, až potvora zaleze za roh. Prostě nic nevidím, navíc je ještě nízko.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
To je sviňa to slunko, teď mrholilo. Než jsem vylezl ven, už zase svítí.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
To je velmi komplikovaný a neobvyklý technický problém o nějž je nutno se se všemi podělit a samozřejmě pak neopomenout dát vědět, jak se jej podařilo vyřešit.
Znáš lidi, co Ti zavolají a položí tu nejblbější otázku na světě "Tak jak to vypadá?" nebo "Tak jak to vidíš?". Přitom není kam spěchat... Já počkám, až to slunko zaleze.
Tady ještě před pár hodinama svítilo slunko a na mobilu to ukazovalo 15°C. No je to blázinec.
Okno na východ je taky potvora, hlavně u ložnice...
Tak nějak to ráno předpovídali - navečer to mělo být i u nás (V, či JV).
Teď už je tam téměř úplná tma a ještě to sem nepřišlo (ale na teploměr se teď nemohu spolehnout - budu muset nainstalovat nějaký nový).
EDIT 6.4. ráno:
Tak do rána slabý sněhový poprašek i u nás (asi jako u Huberta večer).
Od 16:30 začalo pršet, pak i docela vydatně sněžit, naštěstí to už moc nedrží. Teplota šla od 8 do nynějších -1,5. Dopolední (dost jedovatý) vítr ustal.