To pozitivní
Vůbec jsem netušil, že opravdu dělají mikrovlnky na 24V do autobusů s příkonem 750W. Dělají. Jen prý musí být nastartováno. Mrkněte na to "lano" na fotce (to má jen několik závitů), má průměr cca 8mm, kterým je motanej ten primár v měniči. Sekundár už je samozřejmě izolovaně, aby to vydrželo patřičné napětí. Ale taky to není žádnej drobek.
-------------
To negativní
Tenhle chlap mě už 3x dokázal nachytat, protože se tváří jako kámoš a chce opravit či předělat nějakou "drobnost". Když sám měl něco zařídit, zavolal, že to má, a pak jen přivezl práci s tím, že to bude "brzy".
1. Chtěl předělat STB na 12V do mikrobusu. Nacpal jsem tam filtry, měnič na 5V a pak zjistil, že nefunguje DO. Prostě někde ukradl krám a čeká zázraky. Přitom se to dá koupit, jen to nemá přepěťovky. Nevím, jak to budeme řešit...
2. Řídící jednotka klimatizace. Stará skoro jak já a tuhne. To už jsem tady psal. Zatímco já to hledám jak vůl, on píše SMS a prozvání.
3. Mikrovlnka. No jestli mě naštval tím otravováním při opravě té řídící jednotky, tak tady to dorazil. Prý potřebuje, aby jela pořád naplno, že ten knoflík výkonu nějak blbne. No on je opravdu volnej, není to přepínač, jen poťák, ale co už neřekl, že mu tam musí hořet pojistky, protože ten měnič je durch. Nebýt trénovaného zraku (
Svině jedna či psychopat jeden. Pardon. Dejte si na tyhle lidi pozor.
EDIT: Oprava překlepů. Ono se to nezdá, ale ta jarní alergie má docela slušnej účinek na oči. Nejsem na to zvyklej. Něco jinýho je upálená noha, něco jinýho je w a v.