Moderátor: Moderátoři
kony2807 píše:doporučuji používat Mozila firefox ....
Připojuji se - cokoliv jiného JEN PROBOHA ŽIVÉHO NEEEE INTERNET EXPLODÉR OD VILDY de BILLA BRÁNKY... Mozila, Mozila FireFox, Opera - cokoliv je 1000x lepší než ten bastard z Mrtvosoftu...
A kutilmile - nelituju tě
http://www.google.com/search?sourceid=n ... le+toolbar
vymydli systémové registry nebo nainstaluj znova ten božský operační systém. Můžeš taky nainstalovat nějaký ten doporučovaný alternativní prohlížeč a tím problém "vyřešíš" tím že ho obejdeš.
Dle zásad svobodného trhu bys měl mít možnost Malému Měkkému ten operační systém omlátit o hlavu a když to udělá víc lidí, Malý Měkký měl už dávno z trhu zmizet a měl by se naopak objevit a udržet ten nejlepší systém.
Tak nějak by to aspoň bylo v intencích teorií Pana Profesora, nyní klimakterologa.
Asi ještě všichni nečetli články Pana Profesora
Koupit si operační systém od Malého Měkkého za 3-4000 a pak si k němu doinstalovávat základní software jiných firem je asi jako zajít si na oběd do hospody a přinést si vlastní ubrus a svoje nudle do polívky
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
Jedná se o to, že IE a Outlook pod Woknama jsou asi největší zadní vrata do systému, jaká si lze představit. Jsou to staré známé věci, oba programy jsou udělané tak, aby umožňovaly snadnější vnější správu a tím i ovlivnění a hlavně kontrolu kompu nezávisle na vůli uživatele. Tato funkce by měla být jištěná a blokovaná hlavně u nehromadných soukromých aplikací, kde je více než nepotřebná... Jenže Mrtvosoft se na to prachsprostě vys*al a leta už pouští do světa systém, děravej jak Ementál, kterej se snaží provizorně látat záplatami á la Service Pack 1 & 2 (dokonce až SP4 u Win2000!!!). Osobně jsem Outlook zakázal používat úplně (na 99% - používám ho jen já, a to ještě výjimečně, na otevírání jím vytvořených příloh - "ven" na net se přes něj nesmí) a IE se používal v naprosto mizivém procentu případů, kdy banka spravující náš rodinný účet odmítala spolupráci s alternativním prohlížečem - to se letos změnilo a jak Opera, tak FireFox jsou akceptovány bez výhrad co se bezpečnosti týče, takže IE šel taky k ledu... Bohužel, de Bill Bránka neumožňuje ze svých Woken tyhle PAHEJLY odinstalovat bez narušení funkce zbytku systému, takže jejich existenci v kompu musím přetrpět...
EKKAR píše:IE se používal v naprosto mizivém procentu případů, kdy banka spravující náš rodinný účet odmítala spolupráci s alternativním prohlížečem
tak tuhle etapu jsem zažil taky, kdy KB internetové bankovnictví fungovalo jen s IE a ještě vyžadovalo složitou instalaci a upgrade doplňků Java a podobných hovadin, takže po přeinstalaci Pindows ještě další práce... vyřešil jsem to odchodem od KB jinam, kromě nesrovnatelně jiné úrovni komunikace mi to ušetří na poplatcích asi 300,- měsíčně.
Je smutné, že navzdory zákonu o státní správě a dobrým mravům se paskvily od Malého Měkkého (hlavně Office) nacpou do kanceláří úřadů a hlavně to naserou dětem do škol a vedou je k názoru, že jiný software ani není. Malí zmr.díci tak jsou už na Malý Měkký přednastaveni.
Crifodo píše:Je smutné, že navzdory zákonu o státní správě a dobrým mravům se paskvily od Malého Měkkého (hlavně Office) nacpou do kanceláří úřadů a hlavně to naserou dětem do škol a vedou je k názoru, že jiný software ani není. Malí zmr.díci tak jsou už na Malý Měkký přednastaveni.
OO rulezzzzzz
to Alino: primlouvam se za zmenu IE na Opera, nebo FF.