Nečítal som to tu celé, tak iba jedna poznámka:
Za rok už najazdím iba málo (pod 5.000km), tak som kúpil pred dvoma rokmi Matador. Však podporím našu slovenskú pracovnú silu. A prd. Prišli gumy Matador a na nich Made in Romania, no nenasralo by to Slováka?....

Až potom mi porozprával kamarát, ktorý robil dávno v Matadore, ešte v časoch, keď to synci tatka, ktorému fakt šlo o značku, zákulisie... V r. 2007 predali synci Rosinovci Matador Continentálu. Bola tam však ešte tatinova podmienka, že výrobu mašín na výrobu gúm bude Continental ešte minimálne 5 rokov trpieť. Netrpeli to ani tých 5 rokov. Potom tú divíziu ,,Machinery Púchov" Continental komplet zrušil, prepustil (cca 30 ľudí). A asi dôvod? Tie Matadorské mašiny boli už dávno modernejšie, než tie Germánske. Vytláčali ich z trhu v JAR, v Indii, v Číne atď. Tak to Continental, namiesto toho, aby tento púchovsky vývoj a pár ľudí prevzal, radšej zrušil. To však prepusteným nedalo a vďaka pôvodným kontaktom v krajine šikmookej oslovili dlhodobého obchodného partnera a vznikla na truc Continentalu
https://www.teraz.sk/ekonomika/priemyse ... lanok.html Ako je to teraz so značkou Matador na gumách neviem, ale viem, že minimálne bežné rozmery na bežné autá sú Made In Romania. A pochybujem, že sa dnes v Púchove niečo vyrába pod markou Matador....Tak asi toľko o podpore ,,Slovenskej" značky pri nákupe Matador....