No to je mi paněčku ekologie .Už se ani nedivím odkud se ty hromady elektro zboží na R.D. berou
Připojení sluchátek k TV Samsung
Moderátor: Moderátoři
No to je mi paněčku ekologie .Už se ani nedivím odkud se ty hromady elektro zboží na R.D. berou
A kutilmile - nelituju tě
No pokud se ještě dvou let dožiju tak si to po uplynutí záruky rozdělám aa ten jack sluch. přemašluju.
Ať pak televize kontroluje odpor nebo impedanci, co nepocítí, o tom neví.
Horší stav by nastal v případě, že televize má samostatné sluchátkový a reproduktorový zesilovač, a ten reproduktorový se pomocným kontaktem konektoru zablokuje (oblíbená to finta u věží Philips).
No Jardo ono to dneska než aby to usnadnili uživatelům ti výrobci ale hlavně tvůrci a nahrhovatelé TV ještě spíše naopak znemožnují a komplikují abych pravdu řekl když se podíváš na ten snímek s tím /bohatým osazením pokud vůbec tak spíše vstupů než výstupů tak se s tím moc dělat nedá a zatím jedinou možností je kompromis v podobě nastavení v meny na vstup OPT a pak mě jdou pomocí toho převodníku ty bezdr. sluchátka i když zase ne repra v TV což řeší oproti klasickému sluchátk. výstupu jen to že pokud jsem sám nemusím chodit vstávat a jít zasunovat a vysunovat dle potřeby konektor od sluch.
Asi se počítá s tím, že ji pro optiku nastavím jednou a pak si ji budu řídit až na zesilovači za převodníkem.