Bezpapírový zapisovač

Měřáky, automatizační technika, regulační technika

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Hiawata

Bezpapírový zapisovač

#1 Příspěvek od Hiawata »

Chtěl jsem se zeptat, zda tu někdo nemá zkušenost s nastavením bezpapírového zapisovače ENDRESS + HAUSER RSG35 do továrního nastavení...
Dle manuálu by se v rychlém nastavení pomocí kódu 000044-000 měl přístroj nastavit do továrního nastavení. Ale vypíše se hláška ve stylu : přístroj nemůže momentálně operaci provést...
Dle manuálu by to měl provádět servisní technik výrobce. Tak nevím, zda není pro tuto funkci ještě zapotřebí nějaká skrytá funkce jak to mnohdy bývá třeba u NC strojů apod.
petrfilipi

#2 Příspěvek od petrfilipi »

A dělal jsi to podle manuálu? Tady píší, že by to měl dělat servisní technik. Ale jen proto, aby to pak mohl zase nastavit. Ale IMHO to může udělat kdokoli. Ale musíš být přihlášen jako Expert.
Já mám v práci OMR 700 od Orbit Merretu. Nebylo to nic levného, ale při hledání chyb v MaR je to k nezaplacení.
PF
Přílohy
Screenshot_20210523-092625.png
Screenshot_20210523-092625.png
Hiawata

#3 Příspěvek od Hiawata »

Jj, vstup do profilu expert je přístupný. Pokud by nebyl, tak není možné ani vkládat ten kód pro "PRESET", Ostatní nastavení přes kódy (rychlý přístup) pracuje v pohodě. Manuál mám slušný v češtině. V angličtině je totožný... (občas bývá český manuál zjednodušený). Spolupracovníci co dělají servis na strojích s řidícím systémem Fanuc, tak říkají, že třeba tam se u starších modelů musí přestavit čas a datum na určité hodnoty apod.
petrfilipi

#4 Příspěvek od petrfilipi »

Tak jedině zavolat do E+H. Také od nich v práci nějaké analyzátory máme a všechny tyto firmy mají k zákazníkům víceméně vřelý vztah a rádi poradí.

PF
Odpovědět

Zpět na „Měření, regulace a automatizace“