Bílá izolačka
Moderátor: Moderátoři
Bílá izolačka
Nemáte prosím někdo po ruce částečně načatou štangli s bílou, která dobře drží, dá se vytáhnout do zatáčky, bez vyraženýho loga, kde se dá určit výrobce?
U nás na maloměstě jsem prolezl všechno s nepořízenou.
Díky
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
https://www.elima.cz/obchod/2001151010- ... 20948.html
Teď mě volal kámoš, že Haupa má loga taky...
- jirka5
https://www.rajelektro.cz/izolacni-paska-pvc-15-10-anticor-bila-p30452/?cid=1494 ,
kousek od vás, v Královým Hradci. Žádný logo na ní nikdy nebylo. Po registraci dostaneš slevu.
sr71 píše:To jako že je to logo výrobce vyražené přímo na té pásce po celé její délce? Takovou izolačku jsem snad ještě neviděl.
Jo, přesně tak, vyražený po celý dýlce. Taky jsem ji dosud nikdy neviděl. :roll
Podobnej problém byl nedávno s elektrikářskou čokoládou. Místo mosazných vnitřků byly "ty inovovaný" lisovaný snad z 0,8 mm plechu, v závitový části dvě vrstvy nad sebou. Stačilo trochu zabejčit šroubovákem a závit se strhnul. Naštěstí obchodníci prozřeli a zase objednávají ty mosazný.
-
petrfilipi
petrfilipi píše:Já mám izolačky viz obrázek. Hnědá, modrá a černá mají "vodoznak". Bílý po obvodu nic nemá, taky Z/Ž na sobě asi nic nemá.vsechny jsou od stejného výrobce.
Takže asi nejvíc záleží co zrovna importér či distributor hodil do obchodní sítě. Zítra jedu HK a Pce tak kouknu v tamních obchodech když u nás výběr není.
kutilmil píše:Prečo vadí keď je tam logo výrobcu?
Kdo je zvědavej, bude brzo starej. A to dvojnásob když se ptá opakovaně.
Protože to je použitý na něco jinýho než izolačka v elektrotechnice ale jako kontůrovací páska. Na rozdíl od samolepících fólií pro reklamu a maskovaček se dá vytáhnout do 3D tvaru. Lakařský konturovačky to umí taky, ale jen u šířek do cca 4 mm, což je dost omezující.
-
petrfilipi