Bezpeč- pod. pri lakovaní parkiet epoxidovym lakom.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Bezpeč- pod. pri lakovaní parkiet epoxidovym lakom.
Tento respirator na covid nie,ani ruzko. dik Masku z vojny z 70 rokov M10 ci aka,ale mam bez filtra.Nieco dat miesto filrta?Daju sa zohnat este do tych maiek filte? Nemate predat?
Viem pouzit aj velky FAN kominovy priemer vrtule asi 50 cm.coby fukal smrad ,vypary za tepla aspon 20 stupnov vonka.ale keby neprsalo.
- PCmaniac99
Na trhu jsou i vodou ředitelné polyuretanové laky. Jsou sice méně trvanlivé než epoxy, ale určitě vyhoví.
- tiktak1953
Pani som vam velmi vdacna za rady,zena tomu neverila,teraz si to precitala,veri uz.
- tiktak1953
ZdenekHQ píše:Já bych tam zapálil přenosný plynový topení. Nebezpečný páry shoří a ještě to rychleji zaschne.
Vtedy to nevybuchne, lebo tie vybusne plyny hned zhoría aj s parketama? To je to iste zapalit z PB flasky horak na opalovanie prasata? Moze to byt overene,pravda,ale by mal strach ze to aj tak buchne.Srandu si nerobis hadam.Zatial som si dobre pospal aspon konecne.
------------------
Tie filtry mam pytat na ten epoxidovy lak ci na ake svinstvo,poraste,nie ze nebudu vediet ake mi maju dat.moze byt tam nesakuseny predavac.
Sandal ,to by mi asi nepomohlo,lebo toto neni asi aerosol.Posles mi za postovne ,alebo posli aj hodinky s tym na opravu .
..............................................
Este ma otazku,vcera mi dal znamy lacnu zadara pistol na polyuretanovu ci aku penu leba ma uz aj kvalitnu .Treba takuto smejdovu pistol po pouziti neako preplachovat .aby uplne zostatok v nej nestvrdol a mozem ju vyhodit.Taku kvalitnu si poziciavam a ziadny problem pri opatovnom zapenovani,nezaschne.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
V každém případě je to kvalitní fet, že nebudeš muset chlastat slivku aspoň týden.
A zase nebezpečné to tak není. Nebezpečnější je sušit kočku v mikrovlnce pět minut, protože po čtvrté minutě ta kočka zasere celý vnitřek až se rozstřelí.
- tiktak1953
- tiktak1953