Vtipy, vtipné články a odkazy V
Moderátor: Moderátoři
Na zaklade tech reportazi nakonec priznala (ac nerada) i polska vlada ze je to obrovsky pruser.
Ale tady nejde o to jak moc srackoidni jsou jejich vyrobky, podstata veci je v tom, ze pokud chcete mit "potravinovou sobestacnost" tak polske dobroty nesmite nakupovat vubec. Chapes to?
A kutilmile - nelituju tě
Takový primitivní názor, že bych v Polsku nic nekupoval, tak je na úrovni stejného, že bych nic čínského nekupoval a jedině naši výrobu. Potom se takoví lidi divěj, že mají doma horší humus objednaný z Polska našimi "výrobci" a české výrobky s nálepkou z Číny.
Lví podíl na tom kde jsme mají maši vyjednavači v EU a banda prožraných úředníků Babiš bere dotace jako každý zemědělec tady, to že je oligarcha a bere kde se dá není vina Babiše, ale systému. On to zase taková hlava není,ale od lidí kteří se v zemědělství pohybují vím, že vedoucí z podniků co patří Agrofertu, rozumí věci, kdežto v polosoukromých rukách podniky řídí manažeři s ekonomickým či právnickým vzděláním, ale jak vypadá kráva a co potřebuje ani netuší. A to je hlavní kouzlo proč to v západní cizině umí líp.
A kutilmile - nelituju tě
S tou vetsi kvalitou v polsku. Jako ze veris tomu, ze kdyz si dovoli vyvezt sracky do zemi kde se kvalita kontroluje a kde je mnohem vetsi sance ze se na pruser prijde, tak na domaci trh kde veterinarni kontrola prakticky nefunguje budou z nejakeho zahadneho duvodu jejich prekupnici dodavat jen to nejkvalitnejsi?
Tak to mas v polske smelinare opravdu vysokou duveru.
Ale jak uz jsem zminil, je mi jedno co si kde kdo kupuje, jen mi prijde usmevne ze ti sami lidi co delaji najezdy na polske trznice se pak rozhorluji ze vlada nebo kdo zlikvidovala zemedelstvi a ze nejsme sobestacni v cunicich.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
jak dlouho ještě ?
Kvalitního "žrádla" na trhu je dost, kdo na to nemá musí "sračkovy blivajzy" ze supermarketu, ještě něco ?