Bezpeč- pod. pri lakovaní parkiet epoxidovym lakom.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
tiktak1953

#16 Příspěvek od tiktak1953 »

workhard píše:Natíral jsem tím kdysi schody v baráku a taky jsem přežil, chce to větrat. Nějakej polyuretan, to ani nezkoušej, nevydrží to.

---------------------------
Ta polyuretan pena nema nic s parketami,to som sa pytal na lacnu pistal cio mi dali na polyuretanovu penu ci treba po popuziti neako oplachovat aby v nutri pistoli ta pena nezoschla a pistol by som musel vyhodit.Dal som to sem aby nemusel zacinat dalsie vlakno.Mam toho vela ,coby ma este zaujimalo ,co denne riesim a zacinat dalsie a dalsie vlakno ...
stefan31

#17 Příspěvek od stefan31 »

Dub mám položený vlastnoručne aj ja - v paneláku - a tak, ako sa vyjadrili múdrejší - ak sa zašpinia , vezmeš ryžák a mydlo a budú ako nové. a mali pravdu. Ale nie lak ....

Stefan31
tiktak1953

#18 Příspěvek od tiktak1953 »

Boli 1x natrete pred nastahovanim,viackrat som nestihol tedy,iba pod kolieskovou stolickou pri PC je zodraty lak na drevo.Maloval som teraz, tak aj parkety natrem s tym 30 rocnym lakom.alebo ho mam vyhodit ked vypada zatial OK.Vonku sa robit neda uz dva tyzdne,tak aspon vnutri nieco porobim.
stefan co mali pravdu.neviem co myslis.ze netreba maska,ci co.
--------------------------
Nasiel som tieto masky doma,ta novsia neviem proti comu chrani.Obr.z tade kde idem natierat sa mi tymto fotakom s rozbitym displayim nepodaril.Z druhych izieb ano.
-------------------------------
Kamos mi ma kupit dneska origos polomasku v Leviciach ak zozeniie.
--------------------------------
Kamos nezohnal,ja som volal po pred.Farfy laky anic! ze je s tym problem Chodil som po dedine pol dna jeden stolar ma co lakuje aj parkety ale uz nepouzitelnu.Napadloé ma autolakirnici ciby nepredali?Je taky co maju autolakirnici dobry na ten epoxid.lak?Este v pracpvnych odevoch ci nemaju musim hladat.
Přílohy
DSCN2570.jpg
DSCN2570.jpg
parkety det.izba.JPG
parkety det.izba.JPG
tiktak1953

#19 Příspěvek od tiktak1953 »

V pracovnych odevoch maju ale 26+16€ spolu maska a filtre.To radsej obetujem staru zenu ,vybornu kucharku za tie many.
Co poradite vyplnit do toho filtra na obr.dik Mokru gazu,handricku, plus kusok z respiratora na covid.
Chcel som miesto filtra dat trubku 7m az do okna napr. a tak dychat.Jeden maliar mi povedal ked som pytal od neho filter, ze jednemu epoxid vypary buchli pri lakovani a pol domu mal cierny!!!!!
Přílohy
P1020510.JPG
P1020510.JPG
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“