Koupím osciloskop

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Davidus
Zablokován
Zablokován

Koupím osciloskop

#1 Příspěvek od Davidus »

Ahoj, neměl by někdo na prodej osciloskop, 2 kanál nejlépe do 3000kč? Pokud možno funkční, díky

mohu převzít v Brně, jinak poštou
MirrA1

#2 Příspěvek od MirrA1 »

Skus mrknout na aukro.cz , nebo na odklepnuto.cz Na tom aukru je skoro pořád nějakej osciloskop v aukci.
Davidus
Zablokován
Zablokován

#3 Příspěvek od Davidus »

Zkoušel jsem, ale na aukru tomu moc nevěřím, když mi někdo pošle vadný, nebo rovnou krabici cihel, co zmůžu. Spíš věřím lidem co jsou odsud.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od stepa »

Davidus píše:Zkoušel jsem, ale na aukru tomu moc nevěřím, když mi někdo pošle vadný, nebo rovnou krabici cihel, co zmůžu. Spíš věřím lidem co jsou odsud.

Krabice cihel se neposilaji...zatim o tom nevim a nikdo si to neriskne(samozrejme od uzivatele, ktery ma nulu je jiste riziko). Tak si pro nej dojed, copak to musis kupovat postou? Takovyhle veci bych kazdopadne kupoval na osobku, nikdy nevis, kde ti s tim flaknou. Kup to nekde pobliz a mas klid.

z odpovedi MirrA1 bych vypustil slovo SKORO, protoze na aukru jsou vzdy minimalne 2 skopky soubezne.
Davidus
Zablokován
Zablokován

#5 Příspěvek od Davidus »

Dojeď, to se řekne, ale ja nemam auto, ani řidičák a 18 mi bude v lednu :lol:
stepa
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od stepa »

Davidus píše:Dojeď, to se řekne, ale ja nemam auto, ani řidičák a 18 mi bude v lednu :lol:

A jako prostredky hromadne dopravy neznas(vlak,bus)? Co mate porad s tema autama? Jak myslis ze jsem vezl svuj skopek z Prahy domu(100km)? VLAKEM!

Kdyz je nekdo linej, tak tezko radit, nebo pomoct :?
Davidus
Zablokován
Zablokován

#7 Příspěvek od Davidus »

Jo, ale na kolik to pak vyjde, i s tou cestou (třeba zpáteční Praha-Brno) :(
stepa
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od stepa »

Davidus píše:Jo, ale na kolik to pak vyjde, i s tou cestou (třeba zpáteční Praha-Brno) :(

Tak si to zjisti...copak to musi byt z Prahy? Jsem ti psal pobliz :wink: . V Brne prodavaji casto skopky, mas tam dal Olomouc, Ostravu...to mas kousek.
Sendyx

#9 Příspěvek od Sendyx »

Pokud chceš trochu lepší kus a trochu připlatit, co nevidět nastane akce "kulový blesk" - budeme si mezi sebou měnit škopky a některé půjdou do rezerv nebo z našeho kola ven. Nejlevnější bude asi skoro nový Goldstar, bude nahrazován 30 let starým Tekem :D
nxn

#10 Příspěvek od nxn »

Nejlepší by byl scop 3-kanál...který stíhá f tak 3GHz :D a cena tak za 1000...
Poslední slova před smrtí: 'nebojte to je nulák'....Praskla žárovka:'vyměň všechny elity'
Sendyx

#11 Příspěvek od Sendyx »

Jestli těch 1000 bude liber, tak tě beru za slovo a přijeď si mezi svátkama pro něj. Akorát nevím, co tím změříš :D
jef111
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od jef111 »

Sendyx píše:Jestli těch 1000 bude liber, tak tě beru za slovo a přijeď si mezi svátkama pro něj. Akorát nevím, co tím změříš :D

Může se dívat na to co mu leze z wifi karty :lol: I když v tomto případě už uvidí leda krásnou hladkou sinusovku, popravdě řečeno nic jiného tam ani vidět nemůže...
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“