TheLastUnicorn píše:V podstate nijako. Ten zdvih výšok pri zázname budeš musieť urobiť tak, či tak. A čím nižšia rýchlosť, tým viac dochádza demagnetizácii výšok pri opúšťaní hlavy páskou vplyvom predmagnetizácie. Do toho ešte vstupujú samotné straty v hlave. Je to dané samotným princípom tohoto druhu záznamu. Ja to neviem teoreticky dokonale popísať, len chápem, o čo sa jedná. Hill by to napísal správne a odbornejšie. Ak skonštruuješ ten Tvoj nezmysel, zistíš, že si nevymyslel zhola nič. A hovorí sa "koriguje", nie "korektuje".
Btw., pokúšate sa v roku 2021 vyrobiť zo Škody 120 Mercedes W201...len ste akosi pozabudli, že:
1. W201 už dávno niekto vyrobil
2. Je to už tiež veterán
3. Aj W201 bola stále len stredná trieda
4. zo Škody 120 sa W201 vyrobiť nedá, ak z tej Škody 120 už použijete nejaký komponent.
Ja som sa tiež pokúšal vyrobiť 3-motorovú B115...potom som si povedal, že je to vlastne blbosť a celý projekt švihol do kontajnera. Potom jednu kompletnú výmenu elektroniky v B73 - no účel nebol vyrobiť lepšiu B73, ale zachrániť stroj po zásahu bleskom a zabiť pritom nudu vtedy na nočných. Pokúšať sa o lepšiu B73 je totiž principiálne tiež nezmysel. Hlavné limity toho mgf sú totiž inde, než v elektronike. Vy ste teraz objavili čaro rady B11x, ale verte, že sú to stále oproti skutočným RtR len hračky. Ak sa budete chcieť dostať niekam na úroveň len Pioneeru RT-707, budete musieť postaviť úplne nový stroj a nepoužijete ani len tie ANH200 a ANH210.
Ja nemám 150 dolárov na nové štúdiové hlavy s inou geometriu. V mojom prípade ja mám B113 ktorá je v dezoláte bola minimálne rok v garáži pod deravou strechou takže mechanika ide do kovošrotu aj elektronika. Z B113 mi v tom mojom nezmyselnou výmysle ostane iba plastový box a chladič originálny a unášače..