načítá všechny disky i pálené, nicméně občas při přehrávání ztratí stopu, obraz se zasekne a je slyšet jak jednotka "zaloví". Po několika vteřinách to jede zase dál a celý problém se opakuje třeba po 10min znovu a v podobných intervalech pořád dokola. SJ se posouvá souběžnou závitovou hřídelí. Vše je čisté a pohyblivé.
DVDR Thomson DTH 8045E
Moderátor: Moderátoři
DVDR Thomson DTH 8045E
načítá všechny disky i pálené, nicméně občas při přehrávání ztratí stopu, obraz se zasekne a je slyšet jak jednotka "zaloví". Po několika vteřinách to jede zase dál a celý problém se opakuje třeba po 10min znovu a v podobných intervalech pořád dokola. SJ se posouvá souběžnou závitovou hřídelí. Vše je čisté a pohyblivé.
SIDTIM píše:Z velkou pravděpodobností vadný motor posuvu laseru, už jsem tu něco takového měl
No zdá se že je tomu opravdu tak. A pět měsíců po záruce. Nevím zda je na něm co opravovat. Asi to vzdám...
Killroy píše:SIDTIM píše:Z velkou pravděpodobností vadný motor posuvu laseru, už jsem tu něco takového měl
No zdá se že je tomu opravdu tak. A pět měsíců po záruce. Nevím zda je na něm co opravovat. Asi to vzdám...
Někdy pomůže prostříknou ze spodu těma dírkama nějakým mazadlem ve spreji.Dělal jsem to taky ale výměnu to oddálí asi o půl roku-rok a pak stejně půjde do kontejneru.
xxxe píše:Killroy píše:SIDTIM píše:Z velkou pravděpodobností vadný motor posuvu laseru, už jsem tu něco takového měl
Někdy pomůže prostříknou ze spodu těma dírkama nějakým mazadlem ve spreji.Dělal jsem to taky ale výměnu to oddálí asi o půl roku-rok a pak stejně půjde do kontejneru.
Jasně a dík za tip - přesně tolik jsem ochoten tomu ještě věnovat. Dám vědět výsledek.
xxxe píše:Tady třeba http://www.ame.cz/index.php?param=ukaz&tab=cenik&lev=3365
Tak to bych samozřejmě věděl, ale tam tenhle typ nemají. Tenhle je vodorovně uložený a je napevno spojený s tou mosaznou šroubovicí co vede laser jako jeden celek. Celé to tam drží na dva šroubky a odspodu je páskový čtyřvodič. Něco podobného bylo v některých PC mechanikách, ale menší. Škoda že jsem neudělal fotku.
Fy Thomson končí od r.2008 s obchodními aktivitami (údajně).
Na pultech se objeví jen to zboží, které je ve skladech a přirozeně odumře.
Možná, že i dobře tak.
SIDTIM píše:Ono vůbec, zabývat se jakýmkoliv přístrojem od Thomsona, co točí diskem, je skoro ztráta času. Velmi poruchové, velmi drahé na opravu, velmi brzy nazpět.
Fy Thomson končí od r.2008 s obchodními aktivitami (údajně).
Na pultech se objeví jen to zboží, které je ve skladech a přirozeně odumře.
Možná, že i dobře tak.
Souhlas, ostatně TV taky nic moc.
SIDTIM píše:No, mám od Th TV, uhl 72, D.I.V.A. , stála před asi 8 lety skoro 23 tis. Zatím jede, myslí, že furt lepší, jak střední proud Filipsů aj. On ten Th zpočátku dodával na pulty relativně kvalitní zboží. Pak se ale "polepšil"...
Asi tak a pokud je pravda že Thomson končí se spotřebkou, tak se máme na co "těšit". Všude to bude v akci za mrzký peníz, lidi to odtahají a za chvilku to máme všichni na stolech...