Čím nahradit MAA503,MAA504
Moderátor: Moderátoři
V případě náhrady MAA503, stačí zasadit NE5534AN do správné pozice v patici + úpravy okolo.
V případě náhrady MAA501 vyhovuje tentýž OZ, ale naletovaný na kouscích drátu. Není to zrovna pěkné, ale odměna v nízkém šumu je dostatečnou kompenzací. Vyhovuje to vždy a náramně - ověřeno mnohokráte, zrovna v podobných, vrábelských mastodontech.
O mnoho větší problém k řešení je, jak si neudělat do měkčí pracovní podložky díru, když takové hovado, plné festovního železa, při úpravách převracíte po stole..
A kutilmile - nelituju tě
NE5534AN, ale i jiné OZ se Aldaxu i mně, osvědčilo brát v Ecomu, mají tam skvělé nákupčí. Na rovinu řeknou, kde to má původ a při odběru min. pěti tyčí dostanete i "rodný list".
Takže: Vykopat diodu, R163, C113, C114 a k pravému vývodu R166 na spoji se ZV odporem R164, dodělat tečku
Ty ale poslouchej:
Když už se jebeš v tak složité věci, kde je OZ jak nasráno, tak bys ale měl mít základní povědomí, co a jak!!
V opačným případě, se stav a uděláme to spolu, na počkání.
Za 40 minut není co dělat. Jsou tam všude zlacený patice, to půjde rychle a štangli orig NE5534AN mám po ruce. Ale můžeš si vybrat i jiný šváby, TL071CP mám ještě tyčku s bílým Motorola potiskem.
Ještě jednou děkuji za rady.