Likvidační novela zákona č.361/2000Sb
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Když už bych to ale dělal, tak bych rozhodně nejezdil pod parou a tam, kde nemám co dělat (chodník, protisměr, přechod pro chodce a podobně). Stejně tak s autem nejezdím nalitej nebo kam nemám. Pro některé uživatele bicyklů je toto ale nadlidský úkon to pochopit. Zkouším ale věřit, že těch slušných je většina; ale jsem přesvědčován spíše o opaku...
Jeden příklad cyklisty uživatele. Zde se vstupuje do nádvoří kláštera. Je tam klid, ticho. Sice to tam napsáno není, ale mně by tedy bylo blbé tam vodit kolo (natož tam jezdit). Byl jsem tam, cosi jsem fotografoval a dovnitř vjel (!) chlápek. Obleček, kolo silnice za hodně velké prachy. Zeptal jsem se ho, zda mu není hloupé v takovém prostoru jezdit na kole. Prý nenechá kolo za x desítek tisíc venku a co se o to jako starám...
Because He Can Do It !!!Kremik píše:... Jaktože Hubert může psát kre-tén a já ne?![]()
Tom mohou jen ti, kteří to mají v diagnóze?
Typický chování cyklobuzny ... Já jsem cyklozmrd a vy všichni se mi budete uhejbat, jinak na vás pošlu cyklo-eko-fašos ...Hubert_79 píše:...
Jeden příklad cyklisty uživatele. Zde se vstupuje do nádvoří kláštera. Je tam klid, ticho. Sice to tam napsáno není, ale mně by tedy bylo blbé tam vodit kolo (natož tam jezdit). Byl jsem tam, cosi jsem fotografoval a dovnitř vjel (!) chlápek. Obleček, kolo silnice za hodně velké prachy. Zeptal jsem se ho, zda mu není hloupé v takovém prostoru jezdit na kole. Prý nenechá kolo za x desítek tisíc venku a co se o to jako starám...
A kutilmile - nelituju tě
https://www.zelenavlna.cz/zakaz-vjezdu- ... um-8601301?
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]