Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.
Napíšu zprávu z mobilu přečtu po sobě a odešlu. Ale odeslaná zpráva má trochu jiný text. Tak to opravím a znovu přepošlu. Opět jiný text. Říkám si buď mi j.e.b.e z horka nebo něco špatného tady. Chyba nakonec u mně. Měl jsem zapnutý překladač do češtiny a český text přeložil google do "své' češtiny
Už několikrát mě napadlo něco podobnýho zapnout na apríla...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
U mě to byl nesmysl typu našeptáveč a automatická oprava chyb - Škoda, že to není ve výchozím stavu pozvypínané. Člověk by měl svůj jazyk procvičovat a lenoši, ať si to zapnou.
Taky to vypínám, dokonce jsem před pár letama odmítnul jeden z chytrofounů, kde to nijak vyřadit nešlo. Naštěstí byl z í-šopy a šel totálně vymatlat, takže "Factory reset" a už ho DPD vezli odkad ho předtím přitáhli ještě během prvního tejdne po nákupu ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!