Tak to dej pryč celé. Skoro jakoukoli položku z toho seznamu v případě potřeby snadno pořídíš.
Ktoré IO si nechať?
Moderátor: Moderátoři
Hras Scrabble? Skus SKREBL.EU - moj novy projekt.
Disclaimer: Nemam vystudovane elektro, je to len moje hobby.
"Failing to plan is planning to fail" (Alan Lakein)
Od nejakej doby používam na bastlenie v zásde nové súčiastky a staré zbieram ako mince či známky.
samec píše:300 integráčov nemáš kde dať? Veď to je nič. Keď ich zosypeš do jedného sáčku a niekam založíš...
To je rada ako hovado. Kto to potom bude hľadať až bude niečo treba? Plánujem nechať iba "elitu", tú poumiestňovať na dosky z nejakej peny, a urobiť súradnice. V počítači bude zoznam, pri súčiastke budú súradnice kde sa nachádza, aby sa dala hneď nájsť. 300 obvodov v sáčku je hrôza. Mám na kope odpory, a nájsť tam niekoľko takých čo potrebujem je práca aj na pol hodinu. Kondenzátory to isté. A nechcem to mať aj s IO.
Lenze nahadzat tam vsetky mozne typy suciastok co existuju je hodne nadlho, robim to uz rok a pol a stale nevidim svetlo na konci tunela, aj ked suciastky typov co doma mam, som tam uz nahodil.
Hras Scrabble? Skus SKREBL.EU - moj novy projekt.
Disclaimer: Nemam vystudovane elektro, je to len moje hobby.
"Failing to plan is planning to fail" (Alan Lakein)
Cele to vlakno mi nedava moc smysl, pokud to ma byt nejaka sverazna propagace prodeje, tak se pripadny kupujici jen dozvedel ze je to bezcenne a byl by blazen kdyby za to daval vic nez postovne
A kutilmile - nelituju tě