Ktoré IO si nechať?

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ZVUK2000

#31 Příspěvek od ZVUK2000 »

EKKAR píše:Bezcenný NEJSOU -

Třeba ten C520D levněji jak za 100 Kč nekoupíš.
termit256

#32 Příspěvek od termit256 »

Otazkou je, kolik jich dotycny za poslednich 10let za tu cenu prodal :-)
Mam jich taky par nekde v krabici, ale nemyslim ze bych tuto komunistickou vykopavku jeste nekdy pouzil, kdyz to same a mnohem lip zvladne jakykoliv mcu za dvacku s AD prevodnikem.
EKKAR

#33 Příspěvek od EKKAR »

Jenže ten MCU má převodník kalibrovanej podle Unap a třeba v oblasti napětí 0-10mV tak nelineární, že se hodí leda jako indikátor, zatímco ten C520D = AD2020 = CA3162 má převodník optimalizovanej pro měření, má interní referenční zdroj s tepelnou kompenzací a celkově je prostě dělanej jako měřák.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Kremik

#34 Příspěvek od Kremik »

Palo, z Tebe to leze jak z chlupaté deky. Napiš rovnou, že máš doma krabici, která by mě zajímala :-) Ovšem cestu tam teď nemám. Zájemci nepošleš ani za prachy a do centrálního skladu bys poslal zdarma, taky zajímavé.
Jeden centrální sklad nic neřeší, když dneska je spíše problém doprava než cena součástky. Těch skladů by muselo být víc a zboží by se v nich přesouvalo stylem "když by jel někdo kolem". Ale nakonec by se stejně našel někdo, kdo by to zneužil, takže takhle to asi nepůjde.
Ale dík žes mi připomněl, že mám ještě někde odloženou telčičku...:-)
PotPalo

#35 Příspěvek od PotPalo »

S tým posielaním je to horšie. Ono sú tam ručičkové meráky, a tým cestovanie v krabici pohadzovanej poštou z výšky neprospieva. Nemuseli by prežiť prepravu. Tiež baliť kopu vecí... no, moc sa mi nechce. Ešte porozmýšľam. Ideál je že dám niekomu krabicu vo dverách a dovi.

Ono mi niekto z EB písal? Treba sa pripomenúť, protekcia nieje len tak. :wink:

S centrálnym skladom je to snáď každému jasné. Pokiaľ to predám niekomu, tento môže rozpredať na eBay a je to naveky fuč. Pokiaľ to pošlem do centrálneho skladu, tak viem že keby nastala vysoko nepravdepodobná chvíľka, že by som niečo z toho potreboval, mohol by som si to odkúpiť späť. A tiež by si z toho mohol niečo kúpiť hociktorý člen EB keby potreboval. Centrálny sklad je dobré pokiaľ robí niekto perspektívny, stabilný, kto má veľa miesta. U mňa sa nič z toho nevyskytuje.
PotPalo

#36 Příspěvek od PotPalo »

Len aby sa vedelo: Všetky súčiastky a ešte aj viac som poslal EKKARovi, takže pokiaľ niečo potrebujete, kľudne ho otravujte, s radosťou sa podelí. Mne z to káplo po odrátaní poštovného iba 3€. A to sa oplatí.
EKKAR

#37 Příspěvek od EKKAR »

Ekkar se ještě nedostal k tomu, aby poslal slíbenej revanš, protože ho zase poslali pryč - ale nebojsanič, zejtra budu doma jak na koni. Už mě ty týdenní i delší služebky nameldovaný den předem poněkud stolicujou...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
PotPalo

#38 Příspěvek od PotPalo »

Hurá, prišli ďalšie peniaze, môžem si objednať pizzu. :D
Cust

#39 Příspěvek od Cust »

Kluci, příště to spláchněte do záchodu! :-D
Kremik

#40 Příspěvek od Kremik »

Takže u Ekkara je centrální sklad, jo? :D Nedávno jsem jel kolem...
PotPalo

#41 Příspěvek od PotPalo »

Obávam sa, že niektoré veci by záchodovým odpadom neprešli. Ono toho bolo cez 6 kg.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“