nový nábytek - k čemu jssou tyto přiložené díly?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
sr71

nový nábytek - k čemu jssou tyto přiložené díly?

#1 Příspěvek od sr71 »

Koupil jsem nějaký nový nábytek v rozloženém stavu a mezi spojovacím materiálem který byl ke všem kusům skříněk jsou přiloženy 2ks tohoto. Je to z plastu, šířka cca 20mm a není to uvedeno v rozkrese v seznamu dílů/obsahu balení (na rozdíl od ostatních dílů). Nepochopil jsem zatím k čemu to je, kam se to dává, nevíte někdo?
Přílohy
plast 2.jpg
plast   2.jpg
plast 1.jpg
plast   1.jpg
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Podla mna je to podlozka, ktora sa vrazi pod nabytok, ked nedolieha k stene (kriva podlaha). Prebytocna cast sa odlomi.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Hubert_79 »

No, možná by pomohlo napsat, o jaký nábytek jde. O stůl? Postel?
Napadlo mě, že jde o podkládací klínky kdyby se onen tajný nábytek kinklal - když je třeba v bytě ne úplně rovná podlaha.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Crifodo

#4 Příspěvek od Crifodo »

Jo, je to klínek na ustavení vodorovnosti, měli jsme to u polských skříněk, kde to ve vyobrazení bylo. Odlomí se patřičná část aby nevyčnívala přes obrys.
termit256

#5 Příspěvek od termit256 »

sr71

#6 Příspěvek od sr71 »

Hubert_79 píše:No, možná by pomohlo napsat, o jaký nábytek jde

Jsou to vitríny a komody. No napadlo mě že by to mohl být vyrovnávací klínek, ale nějak mi to k tomu mému nábytku nepasovalo, protože všechen stojí na plastových kulatých nožičkách. Ten klínek bude asi primárně určen k nábytku který stojí přímo na svislých bočnicích/deskách (tomu by odpovídala i ta šířka) a asi ho teda ze setrvačnosti dávají ke všemu.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“