Smetisko zvané Aukro
Moderátor: Moderátoři
+ prodlouží životní cyklus věcí, které by byly vyhozeny
+ nízká provize
+ základní ochrana prodejce a kupujícího
+ největší v ČR
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
SMITH píše:Všimol som si , že niektoré aukcie sa skončia na nejakej sume , ale vzápätí sa objaví nová aukcia s rovnakými fotkami ...
Těžko říci. Taky mu může vydražitel napsat, nechť si předmět vetkne do špic. Nebo pokud nejde o nějaký originál, tak má prodejce víc kusů a lifruje to tam po pořadě.
A kutilmile - nelituju tě
-
petrfilipi
Buď je ten chlap génius, že dokáže za týždeň zohnať jednotlivé diely na magneťák ktorý sa 30 rokov nevyrába, alebo ich z magneťáku odmontoval a skúšal či sa o ne budem hlásiť, alebo to nechám tak a on ich speňaží zvlášť.
Každopádne všetko je ok, až na ten kryt poistiek. Je mi nejaký povedomý. Určite som tento tvar na nejakom prístroji videl. Ale nie som si istý, či má takýto tvar moja CM130. Nemám ju momentálne u seba, tak neviem posúdiť. Ale na fotkách z internetu som videl klasický obdĺžnik ako mala Tesla B11x. Netušíte, či bola nejaká séria s takouto krytkou?
Až mi toto príde a magneťák bude vizuálne kompletný, tak budem za tie prachy spokojný. A že má vytrhané káble, s tým som sa zmieril. Beztak plánujem pomeniť kondenzátory, takže mi v podstate ušetril časť roboty. Našiel som tabuľku, ktorú som si pred časom urobil keď som renovoval TESLU B115. Aká farba káblu, odkiaľ kam vedie. No a CM130 je vo vnútri navlas rovkaná. A čo nebudem vedieť, to poradí schéma.
Len ma zaujíma tá krytka. Netušíte z čoho to je? Nechce sa mi letieť 30 km na chalupu aby som pozeral krytku.