Stupňovitý vrták 4 ~ 32 mm
Moderátor: Moderátoři
Čo tak zriadiť rubriku "Nákupná poradňa"? Vidím že je tu kopa expertov ktorý vedia čo je kvalitnejšie, a kde sa to dá kúpiť u nás a ešte aj lacnejšie. Tí by radi poradili.
Neviem či som spomenul, ale tento vrták mal tisíce predaní a kladných hodnotení, tak že totálny šmejd to nieje. Akurát som mal smolu na chybný kus.
Jo a třeba kuličkový ložiska CCCP byly naprosto vynikající, srovnatelný s SKF. Prý je ještě v 80-tých letech dělali na trofejních linkách od Ády Čalouníka, co si odvezli v roce 1945. Kam se hrabalo ZKL.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
to PeteBurns:- my dvaja sa osobne nepoznáme a tak písať o mojich vedomostiach a skúsenostiach pokladám za nevychované....kontroluj si láskavo slovník, ja som nikoho nekritizoval a vyjadril som tu svoj osobný názor na vec. A na ten mám právo a Teba sa rozhodne nebudem pýtať, či ho tu môžem prezentovať, alebo nie.
Stefan31
Pise ze je z titanu, cemuz jsem pri objednavani daval tak 1% sanci a bylo by to prijemne prekvapeni. Samozrejme ze to bylo z nerezi, napsal jsem zlutakovi at vrati prachy, navrhl slevu na coz jsem nepristoupil a tak vratil prachy.
Proticinska uderka tu bude zas horlit jak mne ojebali, ale ja to kupoval jako nerezove a ted to mam zadarmo. Takze spokojenost
stefan31 píše:to PeteBurns:- my dvaja sa osobne nepoznáme a tak písať o mojich vedomostiach a skúsenostiach pokladám za nevychované....kontroluj si láskavo slovník, ja som nikoho nekritizoval a vyjadril som tu svoj osobný názor na vec. A na ten mám právo a Teba sa rozhodne nebudem pýtať, či ho tu môžem prezentovať, alebo nie.
Presne ako vravíš - máš právo na svoj názor a mňa sa nemusíš nič pýtať, ale ty si láskavo uvedom, že naopak platí to isté, takže som tiež vyjadril svoj názor, vôbec sa osobne poznať kvôli tomu nemusíme