Zkušenosti s nákupy v LIDLu. 2
Moderátor: Moderátoři
Tady mas reklamacni formular pro nakup eshopem. Nepis tam zadne svoje domnenky, divoke konstrukce o filtrech apod, napis proste a jednoduse a jednoznacne ze to nefunguje a ze to chces v zaruce opravit a trvej na tom at ti reknou kam to mas poslat nebo donest a ze nic jineho te nazajima. Neuraz se, ale pises tak zmatene, ze nejspis nepochopili co po nich chces. Napis "Kram v zaruce nefunguje. Kam ho mam poslat na reklamaci?" Nic vic.
Pokud je v navodu napsane ze treba menit filtr nebo jinou spotrebku, radeji si ho jeste poradne precti.
Možná jsi nečetl, co jsem psal, že v návodu je, že se má filtr vyměňovat asi za 1/2roku a že je k dostání v domácích potřebách, tak v řiti.
Požadoval jsem jej po 1/2 roce provozu v říjnu 2019 a co bylo?Ani mi neodpověděli a adekvátní filtr byť z jiné značky odvlhčovače nikde.
S tim prislusenstvim u techto cinskych veci je obecne problem, pokud je lidl neprodava, mas smulu. Nic je k tomu nezavazuje. Dostupnost spotrebky si chce overit pred koupi.
V podstatě tam nelze dát "blbý" filtr, protože je to onezeno sílou a já jsem použil oficiální filtr k jiné značce a přizpůsobil jen rozměry, myslíš, že jsem udělal blbost?
V Datartu jsem měl možnost výběru a ten filtr je stejný, jen malinko silnější.
Navíc ta síťka před filtrem je hustší, nevidím v tom žádný smysl.
P.S. Mimochodom, riešenie reklamácie tak, že mi je daný iný produkt, nie je možný. Jedine, ak reklamovateľ s tým súhlasí, ale dostáva sa tak do kolotoča...
Základ je: Odmietnuť náhradu. Vyplatiť prašule. A ak akceptujem náhradu, tak si ju normálne za vyplatené prachy kúpim a ideme od znova. Kúpa toho a toho dňa a od toho dńa beží nová záruka....