Nesmieš sa tváriť ustráchano a najmä, naštuduj si, čo je momentálne u vás v ČR platné.
Zkušenosti s nákupy v LIDLu. 2
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
starecd píše:Mysteri: jejich průser je, že já jsem první mail s reklamací sle 265 b3 poslal 19.5. 2021,
No, je otázkou, co bude bráno jako datum uplatnění reklamace. Domnívám se, že napsání mailu kamsi na centrálu to nebude. Reklamace se uplatňuje v provozovně prodávajícího, tedy kdy jim to fyzicky přineseš.
Řekl bych.
Možno pomohlo, že nenosím košielky, ale som mal dlhé čierne vlasy, čierne tričko Iron Maiden s lebkami, ale na druhej strane: moje ramená sú ako prstíky......
EDIT: Presne tak, ako to píše aj ,,Hubert_79" (počas písania môjho blábolu tam ešte nebol...)
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Evidentně chtěli dosáhnout toho, abych převzal tu 320 c4 a pak se zabýval reklamací, bohužel tu jsem odmítl převzít s tím, že se jedná o jiný typ. Zítra jdou podklady do televize, tudíž jasná medializace, tohoto bordelpodniku.
Tak panstvo dnes heuréka, tím, že jsem nepřebral jimi nabízený úplně jiný typ, běžela reklamace na "můj starý" a konečně pochopili, že touto flignou neuspěji a poslali dobrozdání na vrácení částky 3990Kč(cena starého křápu), ale za bezmála 2měsíce boje.
https://www.lidl-shop.cz/p/singer-sici- ... gIIj_D_BwE
https://sici-stroje.heureka.cz/singer-m3205/#prehled
Tyhle supermarketový Singery nikdy nestály 8999 Kč.
Zajímalo by mě zda to je aspoň trochu použitelné/přesné. Tento lidlovský mě připadá až podezřele levný
Na stropní lajny jde stabilizace zamknout a můžeš ho namířit stativem nahoru 30-45 st. Pak maluje i na strop 6 m vysoko.
Nezapomeň ho zamykat při přepravě aby netrpěl závěs.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Ale teď mi posílají čtyři věci ve třech balících a za každý chtějí dopravný a doběrečný! Při tom na kontaktním formuláři píšou v FAQ, že to je na nich, že to dělí kvůli různým skladům, ze kterých to vypravují.
Kdyby to byla motyka se skleničkou, tak neřeknu, ale jsou to 2 věci do kuchyně, ponožky a koberec do kufru auta.
Oprava, zatím je jen bordel faktury, vers. dobírky, uvidím, co třetí balíček.