Čistenie náradia od miazgy a pod.
Moderátor: Moderátoři
Čistenie náradia od miazgy a pod.
čím očistiť v podstate nové záhradné nožnice a pílku? Bežne sa to snažím vždy po použití večer doma očistiť liehom, čo súčasne dezinfikuje, prejdem silikónovým olejom, niekedy to však potrápi a skúšam C6000, Toluen, Kontox, WD40, proste čo mám doma, viac-menej je výsledok ten istý, slabý, naposledy som orezával starú čerešňu, nožnice som s námahou ako tak očistil, čiastočne aj pílku, ale okolo zubov mám sklovitý nános, oškrabávať to nechcem a rozpustiť mi to nejde,
ako by bolo dobré toto náradie čistiť?
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Pak začali místo něj prodávat Perchloretylen. Když jsem vzal tu flašku do ruky, myslel jsem, že je v ní tekuté železo, jak byla těžká.
Jinak s tou mízou to může být problém, když zaschne. Nejsem chemik, i když jsem se v chem. učilišti vyučil a v chemičce i pár let pracoval. Za čerstva bych té vodě šanci dal. Ale jestli se to po zaschnutí chová jako vodou ředitelné barvy, tak to půjde dolů jen mechanicky. Jinak pryskyřice by měla jít dolů i tazatelem zmíněným C6000. Úspěšně v něm rozpouštím kalafunu jako tzv "flux", nebo ochranný lak. Nezoxiduje to pak do toho bílého sajrajtu, kterýho jsou profi DPS plné.
Hledej, klíčový slovo dej "toluen".mirku píše:EKKAR píše: ... mix acetonu a toluenu, jak je od sebe jednoduše oddělit bez destilace už jsem tady popisoval taky ...
můžeš mi dát odkaz?, nemůžu to najít ... díky ...
Natreté je asi v 20 cm pásoch proti výlezu hávede do koruny, nahrubo to ide odstraňovať mechanicky, zbytok som začal relatívne úspešne drhnúť saponátom na riad, na ďalšom strome to však stále lepí.
Nikde som sa žiadneho záhradného odstraňovača nedopátral.