Emos EM190-S
Moderátor: Moderátoři
Emos EM190-S
Jen na žádné TV (zkoušeny 3) nebo monitoru není vidět obraz. Napadlo mě změněné rozlišení, ale u tohoto STB je ovladač asi měnit neumí a bez obrazu ani nevím, jak bych vyvolal tovární reset. Nemáte někdo tip?
https://www.emos.cz/file/474255/2520236 ... _00_01.pdf
Mám totiž zkušenost s jiným STB a monitorem, kdy všechny rozlišení monitor neumí a na ovladači stačí mačkat tlačítko, aby to přepínalo 576i/720i/720p/1080i/1080p, kde vše je ještě 50/60Hz a v tu chvíli se monitor na něčem chytne. Pokud jsou rozlišení pouze z menu, tak při ztrátě obrazu nezvolím to správné.
Ale stejně je divné, že by žádná TV neuměla případné rozlišení, které by bylo navoleno, asi to vypadá na vadný HDMI.
kablík scart -> 3x cinch se ubastlit musel (scart na TV je trvale obsazen dvd plajerem)
všiml sis za provozu jak bazmek tedy STB nemožně topí ?! vařič na kávu !
to proto že zdroj je uvnitř, vnější adaptér je lepší a při poruše snadno se nahradí...
Já sice s Cryptobox 702T mini bojuju trochu se signálem, ale od EMOSů sem v ruce něměl ještě nic, co by nějakou kvalitou oplývalo - od Koaxů až po zvonky a elektroniku.
Takže úpadek je max to, že lidi kupují dokola největší šrot a pak jen furt fňukají. Já bych si od nich (po první zkušenosti s bezdrát zvony) sám nikdy už nic nekoupil, bez ohledu na jakoukoliv cenu