RMGF Sony CFD-S35CD - nefunguje rádio
Moderátor: Moderátoři
RMGF Sony CFD-S35CD - nefunguje rádio
Ale najednou nejde naladit žádná stanice.
Ostatní zdroje signálu fungují dobře (CD, kazeta). Ale rádio nenajde žádnou stanici, ať už na VKV, ale i na MW a LW.
Než to začnu kuchat a zkoušet - nepotkal se s tím někdo?
Měl bych poblíž k dispozici to stejné rádio, s nefunkční CD mechanikou, ale musel bych hodně přemlouvat a prosit.
Poradí někdo?
Díky
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
mohlo by to být velmi podobné
Nechal jsem proskenovat i dlouhé vlny.
No a pak jsem na rádio zapomněl...
V noci, v 1.30, nás probudil příšerný zvuk, moja si myslela, že se pokazil obecní rozhlas, ale já už byl přesvědčený, že začala Válka světů - zvenčí, jako by z oblohy, se linul nějaký hluboký tón, do toho mluvil zvláštní hlas.
Po tomto příšerném probuzení jsme po chvíli zjistili, že rádio začalo hrát, a zrovna na těch dlouhých vlnách (zapomněl jsem jej vypnout a pořád tam běžel scan).
No a od té doby hraje...
I na VKV.
Takže sice to vypadá, že je rádio opravené, ale stalo se někomu, že se mu věc opravila tím, že byla několik hodin zapnutá???
Budu to sledovat dál.
Zatím díky.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Hras Scrabble? Skus SKREBL.EU - moj novy projekt.
Disclaimer: Nemam vystudovane elektro, je to len moje hobby.
"Failing to plan is planning to fail" (Alan Lakein)