Odstraňovać ochlpenia,tečie hlavica.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Čiže v Tvojom prípade je najväčší magor ten, čo Ti to doniesol na opravu. Sorry, neviem, či si to pochopil. On to skrátka nemal nosiť na ,,amatérsku dielňu", ale iba do certifikovaného servisu. Obaja ste na polceste niekoľkoročného ubytovania na štátne náklady v historickom zámku v mojom okresnom meste....
Aké žiarenie prepúšťa tá nová trubička? Bezpečné či nebezpečné? Vieš to? Vieš to odmerať predtým, než s tým nejaký šarlatán spáli ženám kožu? Tušíš vôbec, čo je to svetelné spektrum?tiktak1953 píše:,v tomto pripade islo o dost narocne technicke ukony,vymenit a zatmelit tu trubicku,opravu zavitov,nahradit vytrhane upevnovacie matice v plastoch ,vybojku,atd.Nie o neake vysoko odborne vedomosti.
Prepáč, ale príde mi to absolútne nezodpovedné, keď sa montuješ do vecí, ktorým nerozumieš. Je to ako keby si chcel dopasovať na mikrovlnku dvierka z krbu.
- tiktak1953
Specialne filtre sa nasadzuju na spodok toho celeho pristroja,co mne nedoniesli,myslym ze aj to som napisal.v trubicke sa chladi iba vybojka.
Mysteri píše:... Nech na bárzakom zdravotníckom výrobku vymeníš čo len sieťovú šnúru, môžeš ju zapojiť na tisíc percent správne, ale ak napr. z iného dôvodu poruchy zariadenia príde k úrazu, nebodaj usmrteniu napr. pacienta, tak sa vyšetrovanie zamerá na opravy toho zariadenia. Kto do toho zasahoval, či mal patričné oprávnenie. ....
V kostce vse receno.
Jeste bych dodal, ze vsechny opravy se musi zapisovat do karty zdrav. prostredku. U nas v CZ to kontroluje SUKL + pravidelne BTK kontroly (obvykle jsou na 1 rok, vyjimecne plati 2 roky). Ta organizace viz vyse, je spise represivni, nediva se vpravo vlevo, seka to hlava nehlava.
Kdybych na to prislo, uz bych vymenil cely ten dil s tou trubkou jako komplet, i za cenu, ze to stoji 2xtolik. Nez se patlat s nejakym lepenim, kdyz neni jasny poradne cim nejlip lepit. A bylo by jasny, ze to sklo patri presne do toho kramu a je dobre ve spravne pozici. Taky by to nebylo tak poznat, ze ta oprava neni puvodem z garazoveho servisu.
- tiktak1953
Viem o prípade, že kdesi na novorodeneckom oddelení vymenili v inkubátoroch vypálené žiarovky a o pár hodín boli bábetka smažené.
Zdravotná technika nie je stranda. Aj na pohľad zjavne jednoduchá vec môže byť záludne špecifická a pri neodbornom zásahu bez znalosti problematiky môže dôjsť k tragédií.
- tiktak1953
Admin dakujem za priestor,vymaz to cele ,lebo aby sa z toho nerobilo do nekonecna....
Samoze to neni hracka, ani auto co zabija ludi neni hracka a poredava sa,vobec to nezlakcujem,ale vymena sklenenej truciky co chladi iba vybojku,doporucenej vyrobcom a vybojka neni zase.... Este raz ,na spodku toho pristoja sa nasuvaju filtre ,aby bolo jasne ,ze to ma aj neake spektralne ci ake filtre,kore tie zablesky ..........
Najlepčie bude to fakt vymazat.-
-------------------------------------
Neni to zo ziadneho zdravotnickeho zariadenia,iba z ..........
Ozvali sa mi jední ze maju tento pristroj z poskodenym zobrazovacom,dalsi ze im vobec nic nejde,nechu do toho vela investovat,tak sa chcu zbavit vsetkeho za babku.Tak nech sa dohaduju,
Pokazenych tychto ...bude na slov. asi dost aj z prasknutym sklom chladenia.
Blesk vo foťaku nie je treba chladiť a už vôbec nie vodou.tiktak1953 píše:bliska to ako blesk vo fotaku.
vobec to nezlakcujem,ale vymena sklenenej truciky co chladi iba vybojku,
Ak si nejaký lekár dovolí používať čínsky prístrioj, tak už k tomu nie je čo dodať.tiktak1953 píše:Napisal som ze to reklamovali tam kde to kupili v číne,...
Zahladiť dôkazy? Už sa bojíš, že si po teba prídu z polície?tiktak1953 píše:Admin dakujem za priestor,vymaz to cele ,lebo aby sa z toho nerobilo do nekonecna....
Najlepčie bude to fakt vymazat.