Rada s prodejem na eBayi
Moderátor: Moderátoři
Rada s prodejem na eBayi
Jsem z toho zoufalý, moje banka si strhne za příchozí platbu ze zahraničí víc jak 20USD, a tak ztrácí jakýkoliv prodej na eBay smysl!! A také mi vyhovovalo mít hotovost na PayPalu, aby bylo hned i za co na eBayi i jinde nakupovat.
Nevíte někdo, jak z toho ven? Nedělám jen něco blbě? Při zveřejňování prodeje mi na eBay úplně zmizela kolonka, kde byl uveden PayPal účet, kam peníze dřív chodily, a za poslední dva prodeje mi právě přišla platba automaticky do banky o 20USD nižší.
Je ještě nějaká možnost, jak si platby z eBay nechat posílat na PayPal?
Díky a hezký den.
https://www.fio.cz/bankovni-sluzby/plat ... cizomenovy
Ach jo, tolik let to krasne fungovalo, takovych transakci, a ted to uplne roze..rou
css píše:.... za tím Revolut také cítím potencionální nebezpečí!
Používám R jako směnárnu (levnější než u Vietnamců na hranicích) nebo transfer, ani mě nenapadlo tam nechávat velké peníze. Pokud nějaké přijdou, hned je zadara převádím na domácí účet. Virtuální kartou v telefonu platím doma i za hranicemi. R účet dobíjím podle potřeby převodem z domácí banky, to jde okamžitě...
- tomasjedno
- tomasjedno
- tomasjedno
- tomasjedno
Co si tak vzpomínám, tak v těch mailech, co nikdo nečte, psali, že od července neexistuje jiná možnost než posílat peníze na bankovní účet prodejce, puntík končilínek.termit256 píše:Je mozne, zes jim jen neodklikl nejaky souhlas s necim, nemas tam telefon, mas tam spatne reglou kartu nebo podobnou prkotinu ktera byla uvedena v tech mailech co nikdo necte.
To, jestli se v inzerátu objeví možnost placení přes PayPal (a to na účet eBay), je zcela v moci eBay, který pak po srážkách peníze přepošle do banky.