mám rád starší české písničky a tak bych si je i rád poslechl třeba na Českém Impulsu. Jsem pedant na kvalitu a tak místo středním vlnám dávám přednost DVB-T(2) nebo poslechu přes internet. Tam vysílají možná mono, možná stereo ale učitě dvoukanálově. Rozlišit to nejde, protože už nejméně pět let (!!!) jim téměř nehraje pravý kanál. Chybí tomu hloubky a tím i dynamika. Prolézají střední a vysoké tóny. Pět let jim píšu do studia a dostupné kontakty, a ani se neobtěžují mi napsat, ať si trhnu ploutví. Já být provozovatelem takového paskvilu, tak se hanbou propadnu.
Poslouchám buď přes player na jejich stránkách, nebo přes aplikaci Tapin Rádio tento stream. Slyšet a i vidět to je celkem jasně.
Pro porovnání přidávám obrázek dvoukanálového mono vysílání, kde jsou oba kanály naprosto synchronní.
Musel jsem si postěžovat aspoň mezi, snad, chápajícími techniky a bastlíři. A tajně můžu doufat, že třeba někdo z Vás má bližší kontakty na Český Impuls ať už soukromě nebo profesně a dokázal by jim domluvit, ať si to nechají opravit