Professor CT-511T

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
riki

Professor CT-511T

#1 Příspěvek od riki »

Zdravím všechny.Může někdo poradit jakou hodnotu ma R603 do emitoru zdrojového tranzistoru?O této televizi jsem nenašel jakoukoliv zmínku na netu.Bodlo by schéma nebo aspoň typ šasi,zbytek si dohledam.Dík.
Killroy
Moderátor

#2 Příspěvek od Killroy »

Také bych se rád o těchto telkách něco dozvěděl, typ použivaných chassis nebo tak. Za své doby to tady u nás prodával Carrefour a bylo to tak levné že to lidi běžně kupovali po dvou - a následně zase v záruce vraceli. Tahle značka si tím získala takovou "popularitu" že opraváři v okolí to bojkotovali s tím "odneste si to tam kde jste to koupil, tohle nedělám"... :lol: :lol:
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
riki

#3 Příspěvek od riki »

Myslím že anonymita pro tuto značku je životně důležitá.
Killroy
Moderátor

#4 Příspěvek od Killroy »

riki píše:Myslím že anonymita pro tuto značku je životně důležitá.

No tak nějak to asi bude, mj. už jsi to opravil? Napíšu ti jen že si myslím že ten rezistor z emitoru (na zem?) by mohl být cca 0,33ohm/2W, ale nezaručím ti že tomu tak skutečně je neb tuhle plečku zevnitř neznám. Chce to trochu hledat a porovnat zapojení s podobným typem chassis. To se musí dát najít.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
riki

#5 Příspěvek od riki »

Ta telka tak nespěchá,čekám že mi někdo poradi.Přikláním se k Tvému doporučení ale na tom rezistoru jsem přečetl toto 3W2... Snad to bude 3W 2,2j ale nechce se mi odpálit tranzistor.Když někoho něco napadne budu rád za každu radu.
medabeda

#6 Příspěvek od medabeda »

Dovozcem techto TV bylo Zásobování obchodu Mělník a byly to podobná ,,děla´´ jako Tesla-LCE.Schéma určitě leží v ELCENTRU v Týništi nad Orlicí,zkus zavolat 494 372 030 pana Marčíka.
Méda Béda.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“