Smrskosleva - tatarka v akci.
Moderátor: Moderátoři
hafca píše:Včera Baumax, lepidlo na věšáku 39,-Kč a u kasy 79,-Kč. Na dotaz jak to, odpověď, že je jiné, ale vypadá téměř stejně. A visí na stejném věšáku bez ceny pod tím za 39,-.
Maju rozdielne EAN kody? Mozno len zabudli vymenit cenovku, ked maju jeden tovar na viacerych miestach.
V Bille som viackrat videl, ze maju na vyrobky niektorej firmy akciu ale na niektorom druhu zabudnu vymenit cenovky. Akcia plati, ale nikto o nej nevie, pokym si cenu nezisti na kontrolnom skeneri.
- radioelectrum
To dělají doplnovači na příkaz záměrně, tedy alespo'n u Tesca to tak je. Mám ověřeno. Zákazník si potom toho všimne až na pokladně když za ním stojí dav lidí, tak mu je trapné to bežet vracet.hafca píše:Včera Baumax, lepidlo na věšáku 39,-Kč a u kasy 79,-Kč. Na dotaz jak to, odpověď, že je jiné, ale vypadá téměř stejně. A visí na stejném věšáku bez ceny pod tím za 39,-.
A kutilmile - nelituju tě
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Michal22 píše:Vicious - no jo, ale pamatuješ si cenu za kg, která byla před třemi, pěti měsíci?
Já teda vůbec.
Mám stanovený nějaký obvyklý hladiny cen za jednotku (třeba chleba kolem 50 vočí za kilo) a z velkýho výběru nakupuju to, co vyhovuje kvalitativním požadavkům a pokud možno je u té cenové hladiny. V akcích třeba mimo základních potravin beru to, co je do limitní jednotkové ceny (třeba stovka za kilo je taková celkem dobře pamatovatelná cifra), co je nad, nech si nechají. Pokud se cenová hladina posune tak, že skoro nic do té hladiny už není, tak to holt o kousek posunu. To bys zíral, jak potom vidíš, jak se ceny hejbou.
hafca píše:Včera Baumax, lepidlo na věšáku 39,-Kč a u kasy 79,-Kč. Na dotaz jak to, odpověď, že je jiné, ale vypadá téměř stejně. A visí na stejném věšáku bez ceny pod tím za 39,-.
A tatarka, teď jsem koukal na malou a tak se zmenšila ze 420g na 405g.
Stačí zkontrolovat esli sedí čárovej kód s číslem na cenofce. Poměrně často taky ve věcech udělají bordel zákazníci co to vrátí na jinej věšák apod.