Nákupy z Číny po 30.06.2021
Moderátor: Moderátoři
I hodne malo bystrym jedincum bez toho aniz by tusili co je IOSS dojde, ze kdyz je v Nizozemi DPH 19% a ebay mu strhava 21%, tak to nebude mit s holandskou legislativou ci jejich statnim rozpoctem nic spolecneho.
VAT 20% Alibaba.com Singapore E-Commerce Private Limited is raising this invoice in accordance to the applicable tax laws in Netherlands.
Hadam taku znalost anglictiny mas, aby si pochopil predchadzajucu vetu a hlavne to, ze to nezacali robit z nudy len tak sami odseba, lebo nemaju dost starosti alebo sa potrebuju zbavit zakaznikov
DedVseved píše:v NL je 21%
https://www.government.nl/topics/vat/va ... exemptions
Jo, mas pravdu, vychazel jsem z toho co tvrdi google.
retos píše:Termit ako vzdy melies nezmysly ale hras sa na mudreho - ocividne si ziadnu fakturu este nevidel a nemontuj do toho ebay, co nema s aliexpressom absolutne nic spolocne - dan sa vybera 20% preto, lebo je tak stanovena, a ze je zastupenie v Holandsku vobec neznamena, ze peniaze ostavaju im, skus pouzit rozum namiesto vymyslania nezmyslov, ktore nikto netvrdi...
Ebay ti muze priuctovat DPH stejne jako aliexpres, si tam neco kup a uvidis kdo tu placa kraviny
Netusim kdes prisel na to, ze jsem tvrdil ze DPH zustava v Nizozemi, naopak jsem to nekde o par prispevku zpet komusi vyvracel. Reagoval jsem na nesmysly co tu placal Behemot kdyz tvrdil ze dph vybira rejzak krery k tomu neni opravnenej apod.
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
A když si chceš hrát na chytráka, tak si pitomče naštuduj naprosto elementární věci jako že vole plátce na importu nikomu nic neplatí, burešovný se účtuje celá 0.