Panasonic ukončil výrobu PB baterek
Moderátor: Moderátoři
Panasonic ukončil výrobu PB baterek
" Firma Panasonic Industry Europe GmbH plánovaně ukončí výrobu a prodej všech olověných akumulátorů do konce roku 2021. U akumulátorů s kapacitou do 20Ah již Panasonic Industry Europe GmbH ukončil výrobu vloni."
Dál se tam píše:
"Panasonic Industry Europe GmbH prodal divizi olověných akumulátorů firmě GS YUASA již v roce 2016, ta pro něj od té doby akumulátory vyrábí pod značkou Panasonic."
Takže je trochu šance, že YUASA bude dál vyrábět některý typy pod svým označením. Alespoň doufám, v letech 2003-2009, kdy jsem Panasonicy dost nakupoval do výroby, YUASA neměla rozměrový a váhový ekvivalenty Panasoniců.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Čuchal bych za tím ochrannou obchodní politiku - prostě "tohle" je naše značka, pod tou vaší se to prodávat nebude, dokud se to bude prodávat pod tou naší. Až skončíme s naším prodejem, tak si dělejte co chcete ... Ex-Macušita takhle postupovala ve vícero případech, stačí si vzpomenout na ty milióny radiokazeťáků značky "jezefčík vod větví", který všecky byly nasekaný na linkách patřících původně právě Panasoniku ...Celeron píše:...
Takže je trochu šance, že YUASA bude dál vyrábět některý typy pod svým označením. Alespoň doufám, v letech 2003-2009, kdy jsem Panasonicy dost nakupoval do výroby, YUASA neměla rozměrový a váhový ekvivalenty Panasoniců.
A kutilmile - nelituju tě
Kývačka měla dynama 45W ukostřen plus. Žárovka v předním světle měla mít 25/25W
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Neska mi volal zákazník, že v repasované SU1400INET co sem jim dával to vydrželo necelý tři roky, v klimatizované serverovně. UPSky sou naprosto v pohodě, optimální nabíjecí napětí dle katalogu, neperou tam ani o desetinu víc (pro rachlonabíjení) jako dělají SUA a hlavně SMT. LC-P1220P, životnost 10-12 let. Ať si to strčijou do prdele, očividně to Yuasa začala pěkně omrdávat, jestli jim to teda vyrábí voni. Jejich nabídka v této velikosti končí na NPH18-12 se životností 3-5 let při 25 °C a dle grafu několik měsíců nad 45 °C. Takže asi odtud vítr fouká. Rozhodně to nevypadá na tu kvalitu, kterou bych od japonské firmy s tradicí víc jak století čekal
Jak je to s tím vstupem Hitachi do CSB? Sou zkušenosti s provozem přímo v APC Smart-UPS 700-3000 VA? Sice se mi 🤐 příčí strkat zákazníkům cokoli čajna-, ale dyž sou japonský značky takový, tak jako tvl
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
Nicméně dyž i slavný UP-VW1245P1 vydrží v SMT750I dva roky a něco (udávaná životnost 6-9 let) a LC-P1220P v SU1400INET 3 roky (udávaná 10-12) a to hlavně ty dvacítky stojí O POLOVINU VÍC než cokoli jinýho na trhu, tak to ať si panasokuasa vetkne do prdele, sorryjako.
Pro moje použití se teda bavíme o HRL1234W a EVX12200, 15ky sem zatim nenašel, budu hledat.
Jinak sem si to našel, prej to Hitachi Chemical skoupilo taky už v roce 2016. Že se nikdo nikde nepochlubil, to sou ti slavní novináři. Nebo spíš hovináři?
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
Teď dávají leta jenom Longy a podobný, Hitachi to akvizovalo 2016, tak předpokládám, že pokud by mělo dojít ke zlepšení kvality, u modelů bůhví ze kdy se to asi neprojeví, ne?