IXO

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Killroy
Moderátor

#16 Příspěvek od Killroy »

Nechápu co tím sledujete. O pár příspěvků zpátky tvrdíte že na nový nemáte peníze a proto se jej snažíte opravit (což by bylo logické), o kus níže zase že je to věc patřící vašemu zaměstnavateli a snažíte se ji opravit (což je nelogické). To že vám něco zaměstnavatel svěřil pro výkon vaší práce neznamená ještě že to musíte umět v případě poruchy opravit. A navíc takový šmejd. Prostě to odešlo při práci, je to běžná spotřebka a pokud to již není v záruce, tak se to zlikviduje a zaměstnavatel si to odepíše do nákladů. Nebuďte naivní člověče a snažte se trochu "prodat" svoji práci jak vám radí výše. Opravit to stejně neopravíte a pokud náhodou ano, tak to stejně nikdo neocení. :cry:
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
borovecek

#17 Příspěvek od borovecek »

Musel bych ho koupit za svý, a to se mě moc nechce, proto se ho snažim opravit
janousek

#18 Příspěvek od janousek »

Co to je za firmu, ať se jí zdaleka vyhneme. To vypadá, že ani na výplaty nemají. 8O
borovecek

#19 Příspěvek od borovecek »

na výplaty má, ale mam samé výdaje :(
EKKAR

#20 Příspěvek od EKKAR »

borovecek píše:Musel bych ho koupit za svý, a to se mě moc nechce, proto se ho snažim opravit

Nechápu, proč se tady řeší otázka poškození nářadí při výkonu zaměstnání - jak zaměstnanec, tak zaměstnavatel by měli být pro podobný případ pojištěni. Není to povinné, ale je to dobrým zvykem. Navíc i kdyby zaměstnavatel požadoval finanční náhradu, musí akceptovat případné splácení - tohle všecko je v Zákoníku práce. Pokud ale zaměstnavatel šetří natolik, že na profesionální práci koupí nářadí v TESCU nebo podobném SHITOLANDU, raději bych poslechl radu těch, co radí poohlédnout se po jiném zaměstnavateli... co kdyby ho náhodou někdy v budoucnu napadlo opatřit si místo českých zaměstnanců nějaké čínské náhražky...?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
borovecek

#21 Příspěvek od borovecek »

Tak se mě to jen přece povedlo zprovozinit tak jak to má fungovat ,propájel nožičky jsem tranzistoru V16 ,a pak mě začlo nejdřív fungovat motorek a isvětlo zároveň, ale i tak pokrok; pod rezistorem R26 vedl plošný spoj, ale nebyl jsem si jistý jestli má vodit nebo ne, vedl pod něj plošný spoj z obou stran, ale nevedl, tak jsem ho zkusil spojit a už fungovalo i nabíjení
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“