Montáž trysky
Moderátor: Moderátoři
Montáž trysky
termit256 píše:Mi jde o tu mezeru vyznacenou zelenym Hckem na pravem obrazku (modra sipka) aby bylo jasno.
Aby bylo jasno, pokud to nebudeš mít jako na druhým obrázku, tak ti bude z míst označených na prvním obrázku levejma šipkama slintat tavenina. A po schladnutí po tisku ta hrča v mezeře mezi tryskou a Heatbreakem při dalším tisku přicpe cestu filamentu a než se zase roztaví, začne se protáčet zubatice.
Stejnej problém vzniká u teflonem vypouzdřenýho Heatbreaku, pokud trysku příliš utáhneš a teflon se v kontaktu s tryskou stáhne a zmenší se otvor pro filament.
A propo, jak dlouho máš tiskárnu, že se ptáš na tuto poměrně zásadní věc? A to jsem si myslel, že máš a víš fšecko.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
termit256 píše:...... Psal nejakou zminku o spravnem sireni tepla v trysce, ale dal to nebylo nijak rozvedeno......
Že by, pokud má tryska mezeru mezi topným blokem, nepřenáší se tolik tepla do její špičky, než když má s ním kontakt celou plochou hlavy .....
nemůžu to tvrdit, tiskárnu nemám, ale snad by to tak mohlo být....
dj_Paul píše:jistotu, že je tryska dotažená k heatbreakeru, jinak nic
To mate tak malou prostorovou predstavivost? S dotazenim trysky k heatbreaku tohle nema vubec nic spolecneho. Vem si matku a zkus si do ni z kazde strany zasroubovat sroubek. je uplne jedno jestli bude jeden z nich dotazeny k matce nadoraz nebo ne. Ja uz nevim jak to napsat. Mam udelat video dotahovani sroubku do diry?