Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Je to nešťastné řešení (pro blondýny zejména) sepnutím druhého spínače
UVIR sice zdánlivě vypne se ale ! infrazářiče jdou na plno a často bez
dozoru obsluhy spotřebiče...
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Pri kontajneroch som nasiel stare svetlo TAXI aj s ramom na auto (ten som uz odmontoval). Odhadujem to na zaciatok 90. rokov, ak to nie je este starsie.
Našel jsem u kontejneru na elektroodpad opřenou plasmu Samsung 130 cm, asi se tam nevešla Ukazuje náramně, není ani škrábnutá, jen neumí DVBT2.
Co ty lidi nevyhodí.
Naposledy upravil(a) danhard dne 11 zář 2021, 16:22, celkem upraveno 1 x.
Mobil Xiaomi MI 2s; asi to nebyl model pro náš trh, neboť region lze nastavit jen Čínu a jazyk EN a pak nějaký rozsypaný čaj. Je to celkem použitelné, až na absenci LTE. Android je v tom 5.0.2, což už je taky za zenitem.
Četl jsem to o Estonsku. Rýžáci se z toho samozřejmě můžou zvencnout, už se povolávají velvyslanci ke "konzultacím" a podobně.
Tohle je ovšem diluviální model z roku 2013, ten tu cenzurující funkci (asi) implementovanou mít nebude.
Tak to byla Litva. Na novinkách je pod tím výživná diskuse, jako pod čímkoli, co se týká Ruska nebo Číny.
Jinak tomu zajímavě funguje GPS, polohu v mapách mi to ukazuje někde u Golčova Jeníkova
A sakra,dnes jsem domlouval zítřejší oběd telefonem Xiaomi,jestli rákos poslouchal,tak bude vědět že máme zítra koprovku. Odvolat nebo změnit na katův šleh nebo něco s rejží?Rizoto čínská zeď.