čím odmastit zrcadlo pro lepení
Moderátor: Moderátoři
čím odmastit zrcadlo pro lepení
- jardafiala
rnbw píše:Caka ma odstranovanie obojstrannej pasky zo zrkadla, co som odrezal (drotom) z nejakeho vyhodeneho nabytku. Predpokladam, ze izopropanol a lieh tu vrstvu neposkodi. Izopropanol som tam nalial uz pri rezani a vtedy neposkodil nic.
Mam dobry poznatok, pokial je vrstva lepidla hodne silna a je to ako zuvacka tak pomaha WD-cko...
Odstranoval som z okenneho ramu suchy zips na prichytenie rukavu ku klimatizacii, po tych x rokoch to lepidlo pekne zmenilo strukturu a bolo ako sopel... ked som to odlepoval tak polka na zipse a polka na rame... Nebral to ani odstranovac etikiet v spreji... Pomohlo az WD a kuchynske utierky.
Ipou kolega uvolnuje take tie rozne gumove nozicky z prenosnych BT reproduktorov a tiez mu to funguje
Sehnal jsem mu toho asi 5 litrů, mám ještě litr, můžu odlejt, je to jak med, ředění 1:4 na přibližnou hustotu Jaru.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Lepidlo po nálepkách ide ipou. Ak je hrubá vrstva, nastriekať na ňu ipu, a drevenou špachtlou (alebo paličkou od nanuku) ju rozmiešať, a následne pozhŕňať na jedno miesto odkiaľ sa naraz zoberie servítkou preč. Špachtlu je dobré štipačkami odštipnúť do rovna, lepšie sa to zhŕňa.