Domace kino ORAVA DAV-104
Moderátor: Moderátoři
Domace kino ORAVA DAV-104
kondik píše:je tam switch (ktory sa "prepne") pri zatvoreni dvierok. Ale tym to nebude, skor motor (problem s kotvou (zodrata,zoxidovana alebo zvod)). Ak mas podobny motor skus vymenit co to bude robit.
Dakujem za radu. Inak na fore som cital nieco s napatiami pre procak co sposobuju elyty, ze ak nema dobre napatia tak blbne motorcek na otacanie media. Este nieco: ak som dal do rucne otvorenej mechaniky DVD-cko a ked som tlacidlom zatvoril a nacitalo ho a potom som dal OPEN, tak mi ho vyda ale nezastavi ho uplne a po otvoreni este stale rotuje, takze si myslim, ze to nieje mechanicky problem. Moze byt problem s elektronikou resp. s tymi napajacimi napatiami?
Este nieco: ak som dal do rucne otvorenej mechaniky DVD-cko a ked som tlacidlom zatvoril a nacitalo ho a potom som dal OPEN, tak mi ho vyda ale nezastavi ho uplne a po otvoreni este stale rotuje, takze si myslim, ze to nieje mechanicky problem. Moze byt problem s elektronikou resp. s tymi napajacimi napatiami?[/quote]
stojes píše:durkovic píše:jj elyty elyty.
Neviete ktore su to priblizne (pre ktoru napatovu vetvu), bo ich tam je v sekundare moc?
aha, tak ano môže to byť aj motorom kedže to niekedy aj nebrzdí. čo sa týka elytov tak by som vymenil na 12V vetvu a to aj pre +12V aj pre -12V
a potom pre 5V vetvu. to neuškodi procesoru je radšej ak ma 4,95V ako 4,87V.
Niekedy sa stava že psie kusy mechaniky spôsobuju aj tie dva (jeden) elyty na primary zdroja.