Mixér SilverCrest SSM 550 E1 Table Blender
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Mixér SilverCrest SSM 550 E1 Table Blender
Zespodu jsou 3ks šroubků které drží spodní díl mixéra, hlavičky šroubků mají trojúhelníkový otvor pro speciální šroubovák který jsem si již v minulosti vybrousil když jsem potřeboval rozebrat jiný spotřebič tak s tím nebyl problém. Problém nastal až když jsem potřeboval sundat černý unášeč co pohání nože v nádobě. Zkoušel jsem podebrat a zapáčit velkým šroubovákem ale unášeč drží pevně. Snacha mi dala termín do zítřka dopoledne neboť mojí malé 8-miměsíční vnučce v něm mixuje maso podobnou stravu.
Nechci to moc nasilu páčit aby něco nepovolilo, nepolámalo. Kdyby měl ten unášeč alespoň zvrchu otvor tak bych to zkusil průbojníkem a kladívkem vytlouct ale on je zhora celý uzavřený.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Nyní jenom vyřešit ty ulomené držáky se závitem, jsou docela rozsypané a kousky postrácené takže na slepení není ani pomyšlení. Asi zkusím provrtat skrz a uchytit motor dlouhými šrouby s patřičnou podložkou na vymezení jaké byly ty původní na uchycení se závitem které tvořily jednolitý kus.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Hubert_79 píše:Tak jestli to žilo a fungovalo 5 let, tak to zas takový extrémní šunt není.
Tak trochu jsem se unáhlil s tím vyjádřením že je to šmejd, rnbw to vystihnul přesně tak jak jsem to chtěl nyní napsat. Skutečně kdyby nešetřili plastem a udělali bytelnější držáky tak ten mixér nemá problém. Motor má dostatečný výkon jenomže při záběru dostávají ty držáky pořádně zabrat.
rnbw píše:Tu je paradox, ze stacilo by trochu viac plastu takmer nulovej ceny a zivotnost by bola podstatne dlhsia.
otakarv píše:Hubert_79 píše:Tak jestli to žilo a fungovalo 5 let, tak to zas takový extrémní šunt není.
Tak trochu jsem se unáhlil s tím vyjádřením že je to šmejd, rnbw to vystihnul přesně tak jak jsem to chtěl nyní napsat. Skutečně kdyby nešetřili plastem a udělali bytelnější držáky tak ten mixér nemá problém. Motor má dostatečný výkon jenomže při záběru dostávají ty držáky pořádně zabrat.
A kam jinam (podle vás) měl potom ten výrobce implementovat to kurvítko