Máme nějakou volně stojící Bosch(ku) už 10 let (asi za 12tis.) a jediné co jsem za celou dobu opravoval, je ten zacvakávací zámek. Trochu to v něm od vlhka zrezlo a myčka nešla otevřít, ale vyčištění a promazání předloni pomohlo.
Za mně AEG, Electrolux, Zanussi.
Bosch jsem viděl 2x, z toho jedna měla závadu na čidle a síťové napetí se dostalo až na procesor, byla na vyhození.
Beko nic moc, do dvou let má shnilé koše jak brambory z Tesca.
Candy mi nesmí do baráku, ani pračka, ani suška, nic, hrozný krumpl.
Skoro 11 let Whirlpool, už nevím typ, ale jedna ze základních řad bez nějakejch fičur, po 8 letech výměna vypouštěcího čerpadla (vylágrovaná vrtulka, prostě hrčela, ale čerpat se jí nechtělo), pak další 2 roky bez problémů a nakonec odešel hlavní ohřev. Zhodnocená cena opravy vs. nová myčka a koupen Electrolux, kterej je zatím ještě v záruce. Jediný negativum nový myčky - košík na příbory má absolutně nevhodnej tvar horní mřížky = úzký okýnka, veškerý příbory s na konci rozšířeným držadlem se do ní nevejdou. Košík jsem hodil do skříně a na jeho místo do dolního koše pomocí 2 gumiček upevnil starej košík z už vyhozenýho Whirlpoola (ještě že jsem si myčku přehazoval sám a nenechal jsem starou hned odvézt prodejcem tý nový), kterej kupodivu s rozšířenýma držátkama na příborech počítal = má v mřížce okýnka 2x1cm a ne de bil ních 1,5x1,5cm jako Electrolux.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!