systém TANGO
Moderátor: Moderátoři
I když už samozřejmě i Jablonec byl nahrnut "pod křídla" mega korporace jakožto divize.
Časy páně Kramera a páně Löbla jsou pryč
Nepsal jsem, že máš předělat celou elektriku. Reagoval jsem pouze na tvůj nářek, že musíš nulák rozdělovat ve Wagu. To je totiž naprosto normální a nikdy by mě nenapadlo si na to stěžovat.
Nevím tedy, co jsi koupil za strojky a kde. Já dělám s Tangem prakticky denně, beru ho z velkoobchodu, a všecko je naprosto v pořádku. Sesazuje se dobře, dekly s klapkami se nazsazují jednoduše a intuitivně, všecko sedí etc. Elektrikařinu dělám nějakých šestatřicet roků, takže mi vývoj nikterak neunikl a žádné změny k horšímu nevidím. Je možné, že hobbymarkety prodávají aušus. Nikdy bych to tam ani nekupoval. I jako občan to dostaneš ve velkoskladech v kusovém množství za lepší cenu.
- weed_smoker
BTW.Jinak je dobrá řada PRAKTIK,plastová i hliníková.To je i do sklepa a na ven.
- jirka5
Řadu Praktik v hliníku tedy neznám. Nemají to být ty starší zásuvky a vypínače v krabicoidním bezdesignu stříkané kladívkovym lakem? Taky byly úplně stejné, ale z černého bakelitu. Nic vzhledově horšího se asi nevyrábělo, ale proti Číně pořád dobrý...