Založenie domu pri synovej kúpe novostaby a neprisť o svoj.
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
- tiktak1953
Hubert_79 píše:Nechci propalovat obec, ve které bydlí. Ale pohledem poměrně hodně cestujícího a turistiku provozujícího člověka mohu prohlásit, že okolo jeho bydliště je velké hvno. A jet tam třeba na týden? Šmarjá, co tam?
---------------------
Hubert, ako vdy mas pravu,je tu how-no.Ale az take ako pri vas urcite nie!Je tu turisticka oblast,najteplejsie miesto mnohokrat na slov.Dudince !!!! Termalne kupele Dudince a Santovka do 20Km.Tyzdene sa vystrieda v Dudinciach min 100 cechov v niekolkych kupelnych domoch,atd.Priehrada Batovce 4km na kupanie,clnkovanie ktoru poznaju tisice cechov z cias totality, ked sa nedalo ist vonka,stačila im aj takato barina.a horucavy!Podhajska 40km.Banska Stiavnica mesto zapisane do svetovych k-analov,atd.Nestaci ti to? Skoc susedom co maju internet a nech ti to ukazu!
-------------------
Ano, stav.mat isiel a pojde hore.Dnes som kupil vapno co stalo pred tromi mesiacmi 4,5e a dnes uz 8e.Vecer ked pridem dpmpv vam ukazem dom ktory chce kupi a odpadnete.Mam to ale v dotikovom mobile od Forbidena,neviem ci sa mi to podari sem supnut.
----------------------
Najprv domy co som dnes ofotil.Obrazky este dnes vsetky aj mojho bytu po chvilke zmazem,nekopirujte ich.
Kupit ide syn ten na obr.124.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Nic, za co by bylo třeba se stydět. Když se ti tam líbí a dobře žije, proč ne.
Na dotaz na majitele proč pronajímá tak proto aby to udržel pro děcka než dospějí; je sám a leží to ladem; finance... Takže to bude nejlepší volba co s prázdným bytem.
Na Podhájské jsme taky byli a bydleli jsme v chalupě nad termálem. Oni a děcka nahoře ve velkém pokoji a já s manželkou v garáži. (!)
- tiktak1953
Vymazane obr.
- tiktak1953
-
petrfilipi
S tím pronájmem o tom uvažuj, pokud by ses se synem nedohodl. Bude-li to krátkodobý pronájem, tak kdyby se syn rozhodl u vas bydlet, je to prakticky ihned k dispozici.
Já osobně nemám problém bydlet na dovolené v místě, odkud musím někam dojet za památkami. A 40km? Co to dneska je? A nejlepší pro mě je, když mohu jet nějakými malými silničkami přes místní vesnice.
PF
- tiktak1953