Web kamera ?

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Deny

Web kamera ?

#1 Příspěvek od Deny »

Ahoj všichni.
Máte někdo zkušenosti s webovými kamerami. Např. značky Trust, Msi, Genius a pod. Chtěl bych nějakou koupit, ale když se pro něco rozhodnu, najdu na webu někoho, kdo ji pomluví. Chci nějakou kvalitní, ale ne zase moc drahou tak do 800,-Kč. Za jakoukoliv radu moc děkuji.

PS: některé drahé mají umět 30 snímků za vteřinu, ale realita je úplně jiná. Prosím nějakou mi doporučte z vlastních zkušeností, aby fungovala na Skype a pod. Jsou nějaké kvalitní, které ukládají např. do JPEG/Avi a pod. Díky :oops: :oops: 8O 8O
galjo

#2 Příspěvek od galjo »

Každý má na kamery svoj názor, takže vždy sa najde niekto kto má pripomienky na kamery. Ja osobne som vymenil asi 5 kusov a teraz mám Microsoft 1000 a tá ako tak splna moje požiadavky. Presný názov neviem , lebo nie som doma...
milin

#3 Příspěvek od milin »

mám MSI Star Cam 370i nic moc , jak jste sní spokojení? (špatné rozlišení barev!) dik
stevo59

#4 Příspěvek od stevo59 »

Asi rok mám Labtec WebCam Plus, rozlíšenie video 352 x 288 pix., rozlíšenie "foto" 640 x 480 pix., podľa tech. údajov zvláda 30 snímkov/s. Používanie so SKYPE bez problémov, pri inštalácii neboli problémy. Zázraky od toho nečakám, čo potrebujem, v tom mi vyhovuje. Dal som za ňu okolo 600 slovenských peňazí. Samozrejme to je môj názor, a čo človek, to iný názor.
Deny

#5 Příspěvek od Deny »

Děkuji za cenné názory. Zrovna ta Msi se mi líbila. Když se vrátím k "galjovi", umí ta tvá těch 30snímků za vteřinu? Je to těžká volba. :oops: :oops:
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

Tie kamery su asi vsetky smejdove.
galjo

#7 Příspěvek od galjo »

Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“