rnbw píše: benzin. Ten snad bude.
Za 2€...
Moderátor: Moderátoři
Ano, už to vidím taky. EV ti stojí před barákem a dalším spotřebitelům z paneláků asi taky. Než začneš plácat kolem toho svého písečku, tak si uvědom, že se tady bavíme o zdražení elektřiny pro všechny. Kejki zase dedukuje něco o BE, ale nevidí to ostatní, co bude. Je přece svéprávný a ty taky, tak si to přečtěte sami. Nebo by vám to měl někdo předčítat? Vše je přece na internetu.rezis píše:No stále mi to nedochází. A to mi EV stojí před barákem.... ono je dobré si něco sem tam i ověřit než to plácneš.
Natankuj si, co chceš. Všechno jsou to bez výjimky stejné sračky. Za půl roku s tím nenastartuješ ani sekačku. Jediná obrana je to pravidelně vyjíždět a brát "čerstvou" dávku nebo na to prostě jezdit furt a potom je to jedno. Když jsem měl auto na plyn, tak jsem to tak dělal a nemusel jsem řešit přidanou kvalitní látku. Prostě jsem tam dal 10 litrů benálu, ráno nastartoval na benzín a po zahřátí motoru po 300 metrech (i v zimě) jsem přepnul na plyn.rezis píše:Ceny benzínu a nafty... navíc tankuji benzín jen asi co půl roku. A teď jsem zjistil, že Verva100 má 10% biosraček... takže netuším co tankovat aby to mělo nějakou životnost v nádrži.
neobsahuje klasický biolíh, ale je postavena na bázi ETBE (etyltercbutyléter)
ČSN 656500 udává dobu použivatelnosti benzínu dle normy ČSN EN 228 tři měsíce. Vervu 100 je možné skladovat a bez problémů pak užívat delší dobu. Závisí to ovšem na podmínkách skladování. Obecně platí, že PHM by se měly skladovat v uzavřené nádobě, bez kontaktu s denním světlem a za stálé teploty. Z praxe víme, že Vervu 100 je možné mít v nádrži např. skútru či motocyklu přes zimu a na jaře není problém nastartovat.
rnbw píše:Mozno nas dopravny podnik ozivi nejake polovraky, co nepotrebuju AdBlue.