Kouření auta po opravě
Moderátor: Moderátoři
Kouření auta po opravě
No a po cca 4000km to začalo žrát olej a jak to teď vypadá je na videu. Je to každým dnem horší, nájezd asi 150-200km denně.
Začaly dohady, jestli to může takhle hulit a žrár přes blbě udělanou hlavu nebo jestli je to shoda náhod a odešly kroužky.
http://hafca.h.sweb.cz/kour/VID-20211027-WA0000.mp4
Nebo je to ještě něco jiného, ale co? Tak mi nekouřila 100 když byla po smrti s kroužkama a neměla žádnou kompresi.
p32: Přebrousit ji po sundání musíš vždy, jinak je to zbytečná práce a za 10k km to děláš znova.
Za mě bych ten motor vzal, a vyhodil ho a dal jinej. Jsou jich všude mrtě. Než se v tom rejpat, a zjistit, že jsou ohnutý ojnice, jak píše rezis.
Na každý pád to chce stejně reklamovat u toho kdo opravoval, debatou po internetu se to stejně neopraví.
workhard: Jojo, s tim souhlasim. Takhle jsem si naběhnul několikrát, než jsem pochopil, že to nemá cenu opravovat. Práce stojí tisíce a díly nakonec taky a výsledek je pak naprd. Zákazník, co jsem mu opravoval na jeho výslovný přání "opravit", se nakonec kroutil jak had a nechtěl mi zaplatit. Auto mi tu stálo 3 měsíce, než se uráčil zacálovat. Od tý doby takový opravy odmítám. Vyhodit do kopřiv a dát jinej, mnou prověřenej motor.
workhard píše:Sehnat na vrakáči jinej motor, tohle budete řešit dlouho a cpát do toho peníze a ve finále to bude stejně k hounu.
O tom jsme taky uvažovali. Jenže jak poznat z motoru, co někde leží v jakém je stavu? Na řeči bazárníka se moc dát nedá.
Vidím, že má Golfík opravovaný lemy, takže do hnijícího auta je potřeba sypat co nejmíň a výměna motoru je nejlepší a nejlevnější cesta.
Ale pravda je, že hlavu repasovala nějaká jeho spřátelená firma. Teď se hledá volná chvíle aby se na to podíval, tak uvidíme co zjistí.