Srovnávače pojištění
Moderátor: Moderátoři
Srovnávače pojištění
Peugeot 306 2.0 HDi 66kW 2136,-kč
Mercedes Vaneo 1.7 CDi 55kW 2439,-kč
VW Golf IV 1.9 TDi 85kW 2360,-kč
Všechno je to roční pojistné s plným bonusem a pojištěno mám u ČSOB. Vychází to lépe, protože mám u nich i účet, jinak moc levný zrovna nejsou.
A kutilmile - nelituju tě
Neokradli - právě jen uplatnili věk a bydliště pojistníka k tomu, aby mu napálili vyšší pojistný, zdůvodněný vyšším počtem jeho věkovou třídou způsobenejch nehod. To je přesně to co jsem napsal - v Práglu jsou pro stejný auto a stejně starýho člověka se stejnou pojistnou minulostí už jen proto, že bydlí v Práglu, znatelně vyšší ceny.p32 píše:Tak to tě okradli.
Majitel bejt nemusíš, pojišťovně stačí, když podepíšeš smlouvu a budeš platit pojistný = tzv. "pojistník" vůbec nemusí bejt majitelem nebo provozovatelem vozidla. Stačí pokud platí ...Hubert_79 píše:No, ono už je to jedno, neboť již nejsem majitelem vozu
- tomasjedno
Tak to ti povím, že jseš dost podpojištěněj - mít pojistku na jenom 30 mega peněz na ušlým zisku/hmotný škodě a dalších 30 mega na odškodnění případný zdravotní újmy je v dnešní době minimum - a nejsem si jistej, jestli zákon nenařizuje minimální hranici 35 mega (v tom případě by bez ohledu na smlouvu platila zákonem určená hranice). Já mám na oba dva druhy případnýho odškodnění nastavenou hranici 70 mega ... bo nikdy nevíš, jaký všecky následky bude mít nějaká tvoje nedbalost nebo nepozornost - a co si případnej poškozenej navymejšlí k úhradě (a doktoři mu potvrdí, bo to nejde z jejich) jako zdravotní následky nehody nebo jaký náklady si vyžádá likvidace sekundárních škod (nějaký ty vyteklý provozní hmoty atp).robo píše:Mám rencka Laguna 2 a platím 2336 30/30mil pojišťovna UNIQA. Myslím si že je to dobrá cena, lepší jsem nenašel. ....