Divný chování PC myši
Moderátor: Moderátoři
Co se děje když je neustále sepnutá jedna klávesa bez tisknutelnýho znaku jsem zde řešil asi před dvěma lety. Už nevím název vlákna, mysím, že bylo sepnutý nějaký F-ko a nebo nějaká multimediálka nad F-kama.
Taky jsem měl problém s klávesnicej, kde byla protržená fólie u BS.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Kód: Vybrat vše
sfc /scannowa restartuj PC, pokial nieco bolo opravene.
Hras Scrabble? Skus SKREBL.EU - moj novy projekt.
Disclaimer: Nemam vystudovane elektro, je to len moje hobby.
"Failing to plan is planning to fail" (Alan Lakein)
Pak nabootovat z liveCD nejaky jiny system (at uz widle ci linux), pokud pojede OK, tak mas neco vyhnilyho v oknech a nejspis to bude na reinstal (proto je dobre si udelat zalohu systemu vcas, kdy je vse potrebne - drivery i appky nainstalovane, nez se to updejtama rozbije
Nojo, ale v čem je pak dílo, když ta Gigabajtí USB laserovka M6880 na jiným PC jede bez problému? Nějakej problém na mámaprknu?
Právě jsem narazil na zvláštnost. Bezdrátová geniuska DX7100 blbne když je její přijímač na kterýmkoliv USB2 štekru vzadu na mámaprknu. Pokud ale strčím přijímač do USB3 karty Axagon, co je píchnutá v PCIe štekru na mámaprknu, tak to nedělá.
Nojo ale v tom samým USB3 štekru na Axagonu drátová laserovka M6880 blbne jako ve všech USB2 vzadu na mámaprknu.
A je to naprosto stejný na čerstvejch neaktualizovanejch W7 na HDD jako na letitejch W7, co jsou na SDD.
To mě pokálej prsa, vůbec to nemá žádnou logiku. Zejtra zkusím ještě další USB myš a někde mám i další PS2 myš.
edit: A ještě jedno prapodivný zjištění. Pokud jsou připojený dvě myši, jak drátovka do zadní USB2 tak bezdrátovka do USB3 Axagon či USB2 vzadu na mámaprknu tak jedou obě naprosto bez problémů. Jak tu bezdrátovku zespoda vypnu a zůstane přijímač v USB, tak drátovka začne zase blbnout ale jen ojediněle. Když vytáhnu z USB přijímač bezdrátovky, tak to zase blbne v plný palbě.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Pak už jen zkontrolovat zvlnění napětí, jestli tam zdroj nezanáší bordel a případně zkusit BIOS, pokud existuje.
- maxijaroslav